BÖYLE OYUN BÖYLE SKOR DAHA NE OLSUN

Eskişehirspor forması ile 200’üncü maçına çıkan Eskişehirspor’un Kaptanı Erkan Zengin esgündem26’ya özel açıklamalarda bulundu. Erkan “200’üncü maçımda oynanan oyun ve alınan skor benim için özel olan günü daha da özel kıldı” dedi.

BÖYLE OYUN BÖYLE SKOR DAHA NE OLSUN
03 Mayıs 2017 Çarşamba 15:20

Eskişehirspor’un Samsunspor ile oynadığı karşılaşmada yaptığı 2 asist ve iki gol ile maça damgasını vuran Erkan Zengin bu karşılaşma ile 200’üncü kez Eskişehirspor formasını terletti. Kendisi için çok önemli bir gün olduğunu belirten Kaptan, “Her şeyden önce 200 kez Eskişehirspor forması giydiğim için çok mutluyum umut ediyorum daha uzun süre bu formayı sırtımdan çıkarmam. Öte yandan benim için oldukça özel olan bu günde oynanan oyun ve alınan skor günü daha özel kıldı” dedi. Eskişehirspor taraftarlarının hafta içi olmasına rağmen maça gösterdikleri ilgiye de dikkat çeken Erkan, “Salı günü 18.30’da o kadar taraftar karşısında maç oynamak her takımın futbolcusuna nasip olmaz zannediyorum. Taraftarlarımıza iyi futbol seyrettirdiğimizi düşünüyorum. Bu da beni daha mutlu kılıyor” dedi. Sezon sonunda Süper Lig’e çıkacaklarını da ifade eden Erkan “En kötü mağlubiyetimizden, en kötü oyunumuzdan sonra dahi Süper Lig’e çıkma konusunda hiçbir zaman umutsuzluğa düşmedik. Süper Lig’e çıkacağız. Şehir olarak, takım olarak, hırs ve inanç olarak bunu fazlasıyla hak ettiğimizi düşünüyorum” dedi.
 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.