BİZİ ÇOK ÜZEN 2017'Yİ GALİBİYETLE YOLCU EDELİM

Eskişehirspor Taraftarlar Birliğ'(ETB) Başkanı Murat Diri, taraftara çağrıda bulunarak Adanaspor maçında takımı desteklemeye davet etti. Diri, "Gelin bizi çok üzen şu 2017 yılını galibiyetle yolcu edelim." dedi.

BİZİ ÇOK ÜZEN 2017'Yİ GALİBİYETLE YOLCU EDELİM
19 Aralık 2017 Salı 16:06

Eskişehirspor Taraftarlar Birliğ'(ETB) Başkanı Murat Diri, 2017'nin son maçı olan Adanaspor maçı için taraftara çağrıda bulundu. Takıma her zaman olduğu gibi desteklemeye davet eden Diri şu ifadeleri kullandı:

"Eskişehirsporumuzun son haftalardaki yükselişi hepimizi sevindirmiş geleceğe yönelik umutlarımızı daha da arttırmıştı. Kulübümüzün içinde bulunduğu kötü durumu tüm ülke artık biliyor. Ancak bazı gönüldaşlarımız bu kötü durumu unutup 2 maç galip gelince şampiyonluk 1 maç yenilince isyan bayrağını açıyor. Bu tutarsız tavırlar içinde bulunduğumuz durumun vahametini hala anlayamadığımızı ve kavrayamadığımızı gösteriyor. Yapılan bazı hatalara veya isteksiz oyuna kızma hakkımız tabi ki var. Ancak camia da birlik ve beraberliği zedeleyici yazılar yazmak, yorumlarda bulunmak, taraftarlar arasında bölünmelere sebebiyet vermek, şu an içinde bulunduğumuz durumda en son yapılması gerekendir. Lütfen daha aklı selim ve kulübümüzün durumunu bilerek hareket edelim. 2 Hafta önce kulüp belki de kayyuma devredilecekken bile şampiyonluk hayalleri kuran arkadaşlarımız bir mağlubiyet sonrası isyan bayrağını çekiyorsa burada büyük bir sorun var demektir. Evet kötü oyun hepimiz kızıyoruz. yükselen performansımızın devam etmesini istiyoruz. O zaman bizler de taraftar olarak performansımızı artırmalı ve bu hafta 2017 yılına galibiyet ile veda edip 2018 e de galibiyetlerle başlamak için stadımızı hınca hınç doldurmalı ve takımımızı 90 dakika gür bir şekilde şartlar ne olursa olsun sonuna kadar desteklemeliyiz.

Vazgeçmeyenleri görelim arkadaşlar. Toprağa düşene kadar diye haykırırken bu sözümüzün arkasında olduğumuzu ve sonuna kadar da bu sözümüzün arkasında duracağımızı bu hafta tekrar tüm ülkeye gösterelim. Cumartesi 15,30'da oynanacak olan Adanaspor maçına tüm taraftarımızı bekliyoruz. Gelin bizi çok üzen şu 2017 yılını galibiyetle yolcu edelim..."

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.