BİR TRANSFER DAHA YAPILACAK

Tahincioğlu Basketbol Süper Lig’inde mücadele edecek olan Eskişehir Basket yeni sezonda 7 transfer yaparken kadrosunu güçlendirdi. Temsilcimiz 1 yabancı transfer daha yaparak transfer defterini kapatacak.

BİR TRANSFER DAHA YAPILACAK
27 Temmuz 2017 Perşembe 14:13


Potadaki temsilcimiz Eskişehir Basket bu sezon transfer döneminde tam 7 oyuncuyu kadrosuna kattı. 3’ü yabancı 4’ü yerli oyuncuyu transfer eden Siyah Kırmızılı ekip lig öncesi oldukça iddialı olduğunu gösterdi. Temsilcimiz transfer sezonunu bir transfer daha yaparak kapatacak. Bu transferde öncelik ise yabancı olacak. 4-5 mevkisine yapılacak olan transfer için girişimler sürüyor.

Çalışmalar sürüyor

Transfer çalışmalarının sürdüğünü söyleyen Eskişehir Basket Basketbol Şube Sorumlusu Derya Yannıer, “Kadromuza iyi transfer yaptık. Eksiklerimizi kapattık ancak bir transfer daha yapmayı düşünüyoruz. Bunun için çalışmalarımız sürüyor. 4-5 pozisyonunda oynayabilecek bir isim çalışmalar var. en kısa zamanda bunu tamamlayacağız. Süper Lig’in iddialı bir ekibi olacağız” ifadelerine yer verdi.
 
 
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.