BİLETLER TÜKENDİ Mİ?

Eskişehirspor kulübü Gençlerbirliği maçı için satışa sunulan biletler hakkında bir açıklama yaptı

BİLETLER TÜKENDİ Mİ?
01 Şubat 2019 Cuma 12:28

Kulüpten yapılan açıklamada, 

Spor Toto 1.lig’in 20. Haftasında 02 Şubat 2019 tarihinde saat 16:00’da Yeni Eskişehir Stadyumunda  oynayacağımız Gençlerbirliği maçının biletlerine yoğun ilgi gösteren taraftarımıza teşekkür ediyoruz.
Maraton alt ve üst biletleri tükenmiştir. Güney alt tribün biletleri de tükenmek üzeredir. Kombineler hariç, şu ana kadar satılan bilet sayısı 6.306 adettir.İl spor güvenlik kurulunun almış olduğu kararlar neticesinde, güney tribünü üst tarafın açılabilmesi için kuzey, alt tarafın dolması gerekmektedir.Maç günü stadyum gişelerinde oluşan yoğunluktan dolayı, mağduriyet yaşanmaması için, Passolig satış noktası veya Passolig internet sitesinden maça gelecek taraftarlarımızın, biran önce biletlerini almaları önemle rica olunur" denildi.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.