BETON ADAMLAR BİR FARKLA

Selkaspor, Süper Lig’in 19. haftasında evinde oynadığı Büyükşehir Belediyesi Ankaraspor maçından 35-34 mağlup ayrıldı. Ligde 2. sırada bulunan rakibi karşısında ilk yarıda 18-17 üstünlük sağlayan mavi beyazlılar, ikinci yarının son dakikalarında skoru koruyamadı.

BETON ADAMLAR BİR FARKLA
25 Şubat 2018 Pazar 18:01

Eskişehir Odunpazarı Belediye Başkanı Kazım Kurt’un; Selkaspor Yönetim Kurulu Başkanı Mert Kaya ve Kırım Derneği Başkanı Evren Olcay ile takip ettiği karşılaşmada Selkaspor’un tüm Yönetim Kurulu üyeleri ve çok sayıda taraftarı da takip ettti. Alınan bu skorla Selkaspor 21 puanla 3. sıradaki yerini korudu ve çarşamba günü MYK Hentbol ile oynanacak olan karşılaşma için mutlak galibiyet hedefi belirledi. Diğer yandan; devre arasında geçtiğimiz hafta içerisinde sosyal medya hesaplarında düzenlenen yarışmanın talihlileri forma hediyelerini alırken; maç sonunda yapılan çekilişle dil kursu hediyeleri de sahiplerini buldu.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.