Basketbolseverler salona!

Eskişehir Basket, Tahincioğlu Basketbol Süper Ligi’nin ilk maçında 7 Ekim Cumartesi günü İstanbul BBSK ile mücadele edecek. Siyah-Kırmızılı ekip, ilk maçta taraftarının desteğini arkasına almak istiyor

Basketbolseverler salona!
05 Ekim 2017 Perşembe 15:02

Ligin ilk haftasında Cumartesi saat 15.15’te Anadolu Üniversitesi İki Eylül Kampüsü Spor Salonu’nda İstanbul BBSK’yı konuk edecek olan Siyah-Kırmızılı ekip hazırlıklarını bugün tamamlayacak. Ligin içerde oynanacak ilk 3 maçı için Eskişehir Basket yönetimi bilet kampanyası düzenledi. Satışı devam eden ‘3’lü maç paketi’ kampanyasına ilgi yüksek.

125 TL yerine 80 TL

Kampanya dahilinde İstanbul BBSK, Anadolu Efes ve Galatasaray maçları 125 TL yerine 80 TL’ye gelecek. Ayrıca öğrenciler bu kampanyadan yüzde 50 indirimli faydalanacak. 10 yaşından küçük çocuklar ve engellilere ücretsiz izleyecek. Tek maç bileti ise 25 TL. Basketbol severler daha avantajlı olan 3’lü bilete büyük ilgi gösteriyor.


 

Hakemler belli oldu

Eskişehir Basket ile İstanbul Büyükşehir Belediyesi karşılaşmasını yönetecek hakemler belli oldu. Türkiye Basketbol Federasyonu’ndan yapılan açıklamaya göre karşılaşmayı başhakem Fatih Arslanoğlu, ikinci hakem Serdar Ünal, üçüncü hakem Mehmet Karabilcen yönetecek. Karşılaşma yarın saat 15.15’te Anadolu Üniversitesi İki Eylül Spor Salonu’nda oynanacak.


 

Gençlere bayan hakem

Basketbol Gençler Ligi’nde mücadele eden Eskişehir Basket Genç Takımı, ligin ikinci maçında 8 Ekim Pazar günü 16.00’da Beşiktaş’ın konuğu olacak. Siyah-Kırmızılı temsilcimiz, ligin ilk maçında Gaziantep Basketbol’u deplasmanda 84-51 devirmişti.

Beşiktaş-Eskişehir Basket maçını yönetecek hakemler belli oldu. Başhakem Aysun Ergin, ikinci hakem Görkem Üçkılınç, üçüncü hakem ise Oğuz Binicier oldu.


 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.