Başkan Ünal’dan yol tarifi

Marko Milinkovic’in imza törenin de konuşa başkan Ünal, “Biz yönetim olarak şampiyonluğa inandık sizlerde inanın diyerek” taraftarlara seslendi.

Başkan Ünal’dan yol tarifi
28 Haziran 2018 Perşembe 18:41

Milinkovic’in Eskişehirspor’a büyük katkı sağlayacağını belirten Başkan Ünal, “Bizim derdimiz en iyi futbolcuları almak. Eskişehirspor’un tek hedefi var süper lige çıkmak. Marko Milinkovic özel bir futbolcu. Buraya şampiyonluk yaşamak için geldi. Bundan sonra transferlerimiz devam edecek ama hep söylüyoruz şampiyonluklar zor ve meşakkatli yollar. Bu yollarda bize herkesin destek olması gerekiyor. Biz birlik ve beraberliği bırakmayacağız. Hep olumlu hep enerjik ve şampiyonluğun dışında başka bir şey düşünmeyeceğiz. Biz başaracağımıza inanıyoruz. Bizler inandık sizde inanın. 2 yıllık bir sözleşme imzalayacağız Marko Milinkovic ile inşallah ikinci yılı süper lig olacak. Hep birlikte sonuna kadar mücadele edip bu işi başaracağız” dedi.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.