Başkan Ünal: Kurduğumuz kadro bu ligin şampiyonu olur

Kanal 26’da Muharrem Esen’e konuşan Eskişehirspor Kulüp Başkanı Halil Ünal, “Sahaya çıkaramadığımız futbolcular bu ligin şampiyonu olur. İnşallah Karabükspor karşılaşmasında sahaya çıkaracağız” dedi.

Başkan Ünal: Kurduğumuz kadro bu ligin şampiyonu olur
26 Ağustos 2018 Pazar 19:17

Gençlerbirliği maçı öncesinde Kanal26’da Muharrem Esen’in sorularını yanıtlayan Başkan Halil Ünal, “Malum alt yapı ile çıkıyoruz maçlarımıza. Eski tarihli borçların ibranamelerin alınamaması borçları ödenmemesi nedeniyle bu durumu yaşıyoruz. Ancak genç futbolcularımız da iyi bir hazırlık devresi geçirdiler. Ama futbol tecrübe işi. Bu ligin üstünde kadro oluşturduk. Sahaya çıkarmadığımız futbolcular bu ligin şampiyonu olur ama gençlere de güveniyoruz. Önümüzdeki hafta inşallah lisanslarımız tescil edilmiş olur taraftarımızın karşısına yeni takımızla çıkarız. Pazartesi Salı bu problemleri çözmek için uğraşacağız” dedi.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.