BAŞKAN üNAL "HERŞEY GÜZEL OLACAK"

Denizlispor karşılaşması ardından ES TV’de Aytaç Ersoy’un sorularını yanıtlayan başkan halil Ünal, Ersoy’un Genç futbolcu Bedirhan’ın performansı sorması üzerine, “Daha ne genç futbolcular da geliyor. Bana Erkan’ı Uğur’u sormayın. Furganlar, Ferhatlar geliyor. Sadece sabırlı olalım, hep birlikte hareket edelim” dedi.

BAŞKAN üNAL "HERŞEY GÜZEL OLACAK"
04 Şubat 2018 Pazar 18:17

Denizlispor karşılaşmasında alınan galibiyet sonrasında Es TV’den Aytaç Ersoy’un sorularını yanıtlayan Başkan Halil Ünal, “Bu takım ciddi bir reaksiyon göstereceğini Elazığspor maçında gösterdi. Ama şanssızlıktır, olmadı. Şimdi derdimiz acaba yeniden Play Off hedefini tutturur muyuz? Bizim takımı yenmek zor. Geçen sene Süper Lig’in kapısından döndük. Bu sene yeniden Play Off’a kalabilir ama hep birlikte olursak. Gelişmeler olumsuzdu. Tabiri caiz ise ortada bir ölü vardı. Şimdi hep birlikte ya bu ölüyü diriltiriz ya da ortada kalır. Şahıslar üzerinden değil. Şehir düzeyinde bir şeyleri tartışmak gerekiyor. Derdimiz takımımız, derdimiz ekonomi…” diye konuştu.

Gençler geliyor

Aytaç Ersoy’un genç futbolcu Bedirhan’ın performansı ile ilgili sorduğu soruya da yanıt veren Başkan Ünal, “Daha genç futbolcular gelecek.  Yeter ki sabırlı olun. Alttan çok genç futbolcu gelecek. Ferhatlar geliyor, Furganlar geliyor. Daha neler geliyor sabredin. Bana Uğur’u Erkan’ı sormayın onlar aile içi meseleler bir şekilde hal olur” dedi.

Kayacan gibi kaleci Süper Lig’de yok

Kayacan ile ilgili olarak da konuşan Başkan Ünal “Ben bir futbol adayım. İddia ediyorum Kayacan gibi kaleci şuanda Süper Lig’de yok. Allah nazardan saklasın. Çok iyi oynadı. Giresunspor maçında taraftarlarımız bize destek olsun tribünleri doldursun. Her şey iyi olacak inşallah” diye konuştu.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.