BAŞKAN DEĞİL PARA LAZIM

Maddi kaynak bulma konusunda sıkıntılar yaşayan Halil Ünal’ın, Cumartesi günü yapılacak olan kongrede aday olmayacağı öğrenildi.

BAŞKAN DEĞİL PARA LAZIM
29 Haziran 2017 Perşembe 13:28

Yakın çevresine “Mali kaynak olmadığı sürece başkanın kim olduğu önemli değil” diyen Halil Ünal’ın mali kaynak yaratmak konusunda sıkıntı yaşaması ardından kongrede aday olmaktan vazgeçtiği öğrenildi. Başkan Ünal’a yakın isimler ise bu bilgiyi teyit eden açıklamalarda bulundu.
AK PARTİ DEVREDE
Mali kaynak için gözlerin çevrildiği AK Parti kanadı da henüz çözüm üretebilmiş değil. Ancak AK Parti’nin güçlü isimlerinin Eskişehirspor için harekete geçtiği öğrenildi. Oldukça gizli yapılan görüşmelerden yeni oluşacak bir yönetime destek kararı çıkma ihtimali bir hayli yüksek.
ÖZEÇOĞLU BELİRSİZLİĞİ
Eskişehir Basket Başkanı Sinan Özeçoğlu’nun ise kongrede Eskişehirspor Başkanlığı’na aday olma ihtimali bir hayli zayıf. Daha önce konsorsiyum önerisinde bulunan Özeçoğlu’nun Eskişehirspor’a dışardan destek vermesi bekleniyor.
 
 
 
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.