BAŞKAN BULUNMADI AMA PARA BULUNACAK

Kongrede eski başkanların yaptığı toplantının ayrıntıları çıkıyor. Eski başkanlar, kimin başkan olacağı yönünde anlaşmaya varamadı. Ancak, puan silme tehlikesinin önüne geçilmesi için para toplanarak ödemelerin yapılması kararı çıktı.

BAŞKAN BULUNMADI AMA PARA BULUNACAK
30 Kasım 2017 Perşembe 12:53

Eskişehirspor'un ikinci kez ertelenen Olağanüstü Genel Kurulu'nda başkan ve yönetim kurulu krizi devam ediyor. Dün, Anadolu Ünivesitesi'nde yapılan kongrede konuşan Eskişehirspor başkanı Sinan Özeçoğlu, geçmiş yönetimlerin hatalarını delegelerle paylaştı. Ardından eski Başkan Halil Ünal kürsüye çıkarak, başkan Özeçoğlu'nu 10 haftada kulübü terk etmekle suçladı. Zaman zaman karşılıklı söz düellosuna şahit olan kongrede delegeler ve başkanlar arasında tansiyon yükseldi.

Eskişehirspor için hayati önem taşıyan kongreye ara verilmesi ardından Ali Eldem önderliğinde bir araya gelerek kısa süreli değerlendirmelerde bulunan eski başkanlar başkanlık konusunda iki ismi işaret etti.

Bu isimlerden Sinan Özeçoğlu, kesinlike başkanlığı düşünmediğini belirtirken Nebi Hatipoğlu’nunda aynı yönde tavır sergilediği öğrenildi.

Öte yandan, başkanlar puan silinmesin önüne geçmek için para toplanması konusunda anlaştı.

Başkanlar ayrıca  kongre tarihine kadar kendi aralarından ya da dışarıdan bir başkan bulmak için de toplantıları sürdürecek.


Etiketler; #eskişehirspor
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.