Başkan Akgören: Camiaya sürprizlerimiz olacak

Adana Demirspor ile 1-1 beraber biten maçın ardından ESTV’de Ahmet Deniz Canoruç’un sorularını yanıtlayan Eskişehirspor Kulüp Başkanı Mustafa Akgören önemli açıklamalarda bulundu.

Başkan Akgören: Camiaya sürprizlerimiz olacak
20 Mart 2021 Cumartesi 18:22

Eskişehirspor’dan bekledikleri oyunun Adana Demirspor karşısında sergilenen oyun olduğunu belirten Akgören, “Sahadaki takım gelecek sezonki takım olacak gibi görünüyor. Bu çocukların eksikliklerini tamamlayarak, özgüvenlerini kazandırarak gelecek sezon için çalışacağız. Diğer taraftan transfer tahtasını açmayı amaçlıyoruz. Bir kaç takviye ile önümüzdeki sezon mücadele etmeyi hedefliyoruz” dedi. Sözleşmesi biten futbolcularla ilgili olarak da konuşan Akgören, “Sözleşmesi biten bazı futbolcular ayrılmak istiyor. Bizce de ayrılmaları gerekiyor. Yeni bir heyecan lazım, yeni bir ruh lazım. Bu kulübün bir tazeliğe ihtiyacı var. Zaman neyi gösterecek hepimiz bakacağız. Önümüzdeki sene hedeflediğimiz başarıyı yakalayacağız diye umut ediyorum” diye konuştu.

Hayata geçirdikleri projeler ile ilgili olarak da konuşan Akgören, “Projelerimiz biri Bitcoini hayata geçirdik. Bu sanal paraya daha hazır olmayan ciddi bir kesim var. Bazıları bu nedir, olmaz diye baktılar. Onlara saygı duyuyoruz. Çok yeni bir şey. Ancak şimdi 8.5 milyona ulaştı. İnşallah çok kısa bir sürede ilk arz olan 12 milyona ulaşacağız. Ondan sonra 2. arzı çıkaracağız. Buradan ciddi gelirler bekliyoruz. Orman projesini tam olarak kampanyaya dönüştüremedik. Bir kaç engel var.Mart’ın 25’inde ilk fidan dikimini gerçekleştirecektik, ancak bazı işler yetişmedi. Nisan ayının 9’una kadar da ilk fidan ekimini gerçekleştireceğiz. 1 milyon sayısına ulaşırsak bizde Eskişehirspor camiasına ciddi bir sürpriz yapacağımızı düşünüyorum” dedi.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.