BAKAN AVCI GÖRÜŞMELERİ TAMAMLADI

Eskişehirspor için kolları sıvayan Bakan Nabi Avcı son olarak Eskişehirspor eski başkanlarından Mesut Hoşcan ile görüştü.

BAKAN AVCI GÖRÜŞMELERİ TAMAMLADI
11 Temmuz 2017 Salı 21:59

Bakan Avcı ile görüşmelerine ilişkin olarak görüşlerini aldığımız Başkan Hoşcan, “Sayın bakanımız Eskişehirspor için ciddi mesai harcıyor ve bu emeklerin sonucunda Eskişehirspor’un yeniden özlediğimiz günlerine döneceğinden hiçbir kuşku duymuyorum. Görüşmemizde bakanımıza Eskişehirspor’un başına geçecek yönetim için sonsuz destek vereceğimi belirttim.  Sayın bakanımızın bulunmuş olduğu girişimlerin ardından şehirde Eskişehirspor için  ortak akıl oluştuğunu mutluluk içinde görüyorum. Ben tekrar ifade etmek istiyorum ki Eskişehirspor’un yeni yönetimine destek olmak için elimden gelen tüm çabayı göstereceğim” dedi.
 
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.