Baby Brown’dan Eskişehirspor’a destek 

02 Şubat 2019 Cumartesi 11:41

Dünyaca ünlü sanatçı Baby Brown Eskişehirspor'a destek için imza günü düzenledi. Esstore Mağazında düzenlenen imza gününe katılan Brown hayranlarına bol bol imza verdi. 
İmza gününde basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Brown, Futbolla alakası olmadığını ifade eden Brown, “Önceden futbol ile alakam yoktu. Osman Taş sayesinde Eskişehirspor ile tanıştım.  Koyu Eskişehirsporluyum” dedi. Brown, “Eskişehirspor’un anlamı benim için çok büyük. En başta Osman Taş benim benim arkadaşım. Ona destek olmak için buraya geldim. Sonuna kadar da elimden geleni yapmak istiyorum” ifadesinde bulundu.  Transfer tahtasının açılmasından sonra Eskişehirspor’un başarılı olacağını söyleyen ünlü şarkıcı, “Transfer yasağından sonra Eskişehirspor çok güçlü bir takım oluşturdu.  İnşallah budan sonra çok başarılı olacaklar” dedi. 

HARİKA BİR TARAFTAR VAR 
Siyah kırmızılı taraftarlardan övgü ile bahseden Brown, “Çok etkili bir taraftar topluluğu var. Takımına çok destek oluyorlar. Eskişehir’in deplasman maçlarına da gittim. Takımlarına çok bağlılar. Çok samimiler” diye konuştu. 

ESKİŞEHİRSPOR İÇİN ŞARKI YAPACAĞIM 

Eskişehirspor için şarkı yapmayı düşündüğünü söyleyen Brown, “Eskişehirspor’a şarkı yapmak için planlarımız var. Yalnız söylemek istemiyorum, sürpriz olsun” ifadesinde bulundu.
Gençlerbirliği maçı hakkında düşüncelerini aktaran Brown, “Biletler tükenmiş, çok heyecanlıyım ve bu maçı alacağız” dedi. Brown, Eskişehir’e gelmeden önce ailesinin Eskişehirspor’u soruduğunu belirterek, “Tüm ailem ve arkadaşlarım soruyor ‘bu ne maçı’ diye bekleyin tüm dünya duyacak diyorum” diye konuştu. 
Brown Eskişehir’i ve Türk yemeklerini çok beğendiğini aktardı. 

 
 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.