AYAĞA KALK ES ES TARAFTARIN SENİ BEKLİYOR

TRT SPOR spikeri ve TFF 1. Lig yorumcusu Cüneyt Ersan, kendi internet sitesinde Eskişehirspor'u yazdı.

AYAĞA KALK ES ES TARAFTARIN SENİ BEKLİYOR
16 Eylül 2017 Cumartesi 11:12

Geçtiğimiz sezon süper ligin kapısından dönen Eskişehirspor zor günler yaşıyor. Muhteşem taraftarıyla takımından önce süper lige çıkan Es Es Antalya'daki final maçında penaltılarla süper ligi kaybetmişti. Kırmızı şimşekler transfer sürecinde yaşadığı zorluklar ve yönetimde yaşanan sıkıntılarla yeni sezona başladı. Eski oyuncuları haricinde transfer yapamadı. Geçen sezon kadroda olan ve ayrılmaya hazırlanan isimler büyük bir özveri göstererek taşın altına ellerini koyarak yeniden o şanlı formayı giydiler. Takımın başına Sergen Yalçın'ın gelmesi herkesi heyecanlandırdı. Ancak lige iyi bir başlangıç yapılamadı. İlk dört maçta alınan iki beraberlik iki mağlubiyet takımlarına her zaman destek olan efsane taraftarları elbette ki mutlu etmedi. Yaşanan maddi sıkıntıların biran önce halledilmesi gerekiyor. 

Kırmızı şimşeklerin önünde zorlu bir Ümraniyespor var. Bir çıkış maçı olabilir. Yeni bir sayfa açılması için önemli bir fırsat. Bu maçın kazanılmasıyla Es Es yeniden "ben de varım" "biz Es-Es'iz kolay kolay pes etmeyiz" diyecek. 

Elbette ki Ümraniyespor çok zorlu bir rakip. Takım oyunu oynayan, 90 dakika oyun disiplininden kopmayan bir takım. Bayram Bektaş'ın da takımı kenardan çok iyi yönettiğini söylemek lazım. 

Ancak Eskişehirspor başarmak zorunda. Bazen bir galibiyet kıvılcımı ateşler. Zaten Türkiye'nin en seçkin taraftarı tribünde. Zaten ölüyü dirilten taraftarları milli maçta görmedik mi?

NE YAPMAK LAZIM?

İş saha içine düşüyor. Futbolcuların göstereceği performansa. İnanıyorum ki Eskişehirspor ayağa kalkacak. Kalkmak zorunda. Camia buna inanıyor. Süper lige çıkarlar çıkmazlar onu bilemem. Ama ilk 4 maçta alınan skorlar ve şu anki tablo Eskişehirspor'a yakışmıyor. Bunu rakipleri bile söylüyor. Sergen Yalçın'dan tarafa da hiçbir endişem Yok. Başarılı olmasını istediğim teknik adamlardan biri. Eminim ki çok çalışıyor o da başarıyı çok istiyor. 

BİR OLUN BİRLİK OLUN

Yönetimin bazı konularda eli kolu bağlı. Şehrin bir olması birlik olması gerekiyor. Şehrin ileri gelenlerinin herşeyi bir kenara bırakıp Eskişehirspor'un başarısı için kenetlenmesi gerekiyor. Kadroya bakın 1. Ligin en iyi kadrolarından biri. Bugün boşta olsalar Es Esli oyuncuları bütün takımlar kapışır. O zaman aynaya bakma zamanı, o zaman "biz Eskişehirspor'uz" deme zamanı. Haydi Erkan. Haydi Semih. Siz bu takımın abilerisiniz. Verin el ele. Futbolseverlerin özlediği Eskişehirspor'u bize geri verin... 

Sonsuz başarı dileklerimle... 

Yazının yayımlandığı site için tıklayınız...


Etiketler; #eskişehirspor
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.