Asist kralı listesinde zirvede

Eskişehir Basket’in başarılı oyun kurucusu Earl Jerrod Rowland, geride kalan 9 maç sonrasında 6,7 asist ortalamasıyla asist krallığı listesinde zirvede yer aldı

Asist kralı listesinde zirvede
06 Aralık 2017 Çarşamba 15:22

Sezon başı kadroya dahil olan E. J. Rowland, kısa sürede İspanyol Koç Josep Maria Berrocal’in gözüne girdi. 9 maçın hepsinde süre alan Rowland, takıma önemli katkı sundu. Özellikle asistleriyle ön plana çıkan Amerikalı, ligde asist krallığı sıralamasında zirvede yer aldı. 9 maçın ardından 6,7 asist ortalaması tutturan başarılı gard, Earl Calloway ve Gregory Alexander Renfroe’yu geçerek zirveye yerleşti.

Eskişehir Basket formasıyla en fazla Gaziantep Basketbol deplasmanında süre alan Rowland, 39 dakika 18 saniye parkede kaldı. Rowland bu sezon bir maçta en fazla sayısını ise Banvit potasına bıraktı. Eskişehir Basket’in deplasmanda 55-58 kazandığı maçta 22 sayı atmayı başardı. Rowland en fazla ribaundu ise Pınar Karşıyaka deplasmanında aldı. Başarılı basketbolcu İzmir’de 6 ribauntla takımına katkı sundu.


 

ASİST KRALLIĞI LİSTESİ

9 Maç / 6,67 ortalama

1.     Earl Jerrod Rowland

Eskişehir Basket

6 Maç / 6,17 ortalama

2.    Earl Calloway

Muratbey Uşak

9 Maç / 6,11ortalama

3.    G. Alexander Renfroe

Galatasaray Odeabank

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.