ANTALYA KAMPI SONA ERDİ

Eskişehirspor’un, Antalya Belek’te IC Hotel’de gerçekleşen devre arası kampı, gerçekleşen antrenman ile son buldu.

ANTALYA KAMPI SONA ERDİ
14 Ocak 2019 Pazartesi 14:44

Eskişehirspor’un, Antalya Belek’te IC Hotel’de gerçekleşen devre arası kampı, bugün gerçekleşen antrenman ile son buldu.

5 Ocak tarihinde  Antalya Belek’te IC Hotel’de başlayan Antalya kampında siya kırmızılı takım iki hazırlık maçı yaptı. Eskişehirspor ilk hazırlık maçını 8 Ocak tarihinde Spor Toto Süper Lig takımlarından Galatasaray ile karşılaştı.Sueno Otel sahasında oynanan karşılaşmada, Eskişehirspor, Galatasaray ile 3-3 berabere kaldı. Karşılaşmada golleri H.İbrahim Öner, Talha Erdoğan ve Utku Kızılkaya kaydetti. Eskişehirspor,  12 Ocak’ta IC Hotel Santai Football Center’da Azerbaycan Premier Lig takımlarından, FC Sabah takımı ile karşılaştı. Maç, FC Sabah takımının 1-0 galibiyeti ile sona erdi.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.