ANKARA’DA ALTIN BULDUK

Spor Toto 1. Ligin 28. Haftasında Eskişehirspor, şampiyonluk mücadelesi veren Osmanlıspor’u 4-2’lik skorla yenmeyi başardı.

ANKARA’DA ALTIN BULDUK
08 Nisan 2019 Pazartesi 09:50

Spor Toto 1. Ligin 28. Haftasında Eskişehirspor, şampiyonluk mücadelesi veren Osmanlıspor’u 4-2’lik skorla yenmeyi başardı. Afjet Afyonspor ve Giresunspor’un haftayı puansız tamamlamasıyla altın değerinde bir üç puan almış oldu.

6 haftadır galibiyete hasret kalan Eskişehirspor, ligin güçlü ekiplerinden Osmanlıspor ile karşılaştı. Eskişehirspor sahadan 4-2 galip ayrılmasını bildi.  Alt sıralardan kurtulma mücadelesi veren Giresunspor ise  kendi evinde Gençlerbirliği’ne yenildi. Ateş hattındaki bir diğer takım Afjet Afyonspor ise Adana Demirspor’a 2-0 mağlup olarak 16’ıncı basamağa geriledi.


Etiketler; #eskişehirspor
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.