ANAHTAR: DİSİPLİN VE SABIR

Cemal Yavuzol yazdı...

ANAHTAR: DİSİPLİN VE SABIR
10 Nisan 2018 Salı 08:48

Rize’de futbol adına hiçbir şey üretemeyen 10 dakikada havlu atan takımımız puan alınması gereken bu maçı adeta pas geçti.

Ekibimiz benim için önemli olan, bu sezonun maçı Samsun müsabakasıdır, ben herşeyimi o maça saklayacağım, eksik kalmayacağım, seni üzmeyeceğim. Zaten sana da gücüm yetmez mantığıyla çıktığı maçta amacına ulaştı!

Oynayanların ve oynatanların bu kadar kayıtsız kaldıkları maçla ilgili bizlerinde, teknik yorum yapmasının gereksiz olduğu kanaatındayım.

Hal böyle olunca bizlerde sırat köprüsünden geçeceğimiz bu maç öncesi yazacaklarımızı erteliyoruz.

Stada koşacak taraftarlarımız gibi maç sonuna kadar vereceğimiz kayıtsız şartsız destekle galip geleceğimize, lig sonunda da hedefe ulaşacağımıza inanıyoruz.

Sadece maçın 90 dakika olduğunu unutmadan maç sonuna kadar oyun disiplininden uzaklaşmadan sabırla oynanacak futbolun, maçı kazanmamızda anahtar faktör olacağını hatırlatıyorum.


               ŞAMPİYON ÇİFTELER


        Hafta sonu şampiyonluk turu atacağı maça bizleri davet eden,  gösterdikleri yakın ilgiyle kusursuz ev sahipliği yapan,  başta Metin Başkan ve yönetim kurulundaki tüm arkadaşlarımızı öncelikle başarılarından dolayı tebrik ederim. Ayrıca samimiyetlerinden dolayı çok teşekkür ederim.


        Kurulan kadrolar kadar gerçekten isteyenin şampiyon olacağı sezonun bu son maçındaki coşkulu ve dolu tribünlerle yapılan kutlamalar görülmeye değerdi. Maç sonunda yaptığımız sohbette başkanın olası BAL Ligiyle ilgili olumlu düşünce ve planlarını öğrenince Çiftelersporun bu ligi gerçekten arzuladığına şahit oldum. Yücel hoca ve yıllardır beraber çalıştığı yönetim ile istikrarı yakalayan başkanı ayrıca kutluyor bunun daha uzun yıllar devam etmesini ve örnek teşkil etmesini ümit ediyorum.


        Şimdiden 17 Nisan’da yeni statda gece maçında play-aut oynayacak olan her iki kulübümüze başarılar dilerim. Ayrıca bu önemli maça değer katan EASKF in ve Başkan Sadri ATAM’ın alkışı hak ettiğini de düşünüyorum.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.