ALTIN KIZA COŞKULU KARŞILAMA

Londra’da yapılan 2019 Dünya Paralimpik Yüzme Şampiyonası'nda kadınlar 50 metre sırtüstü finalinde dünya ikincisi olarak büyük gurur yaşatan milli yüzücü Sümeyye Boyacı, sporcusu olduğu Büyükşehir Belediyesi tarafından coşkuyla karşılandı.

ALTIN KIZA COŞKULU KARŞILAMA
18 Eylül 2019 Çarşamba 12:27

Eskişehir Büyükşehir Belediyesi sporcu olan milli yüzücümüz Sümeyye Boyacı için karşılama töreni düzenledi. Belediye binası önünde toplanan büyükşehir belediyesi personelleri ellerinde Türk bayraklarıyla Boyacı’yı karşıladı. Karşılama töreninde yer alan Eskişehir Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Ayşe Ünlüce ve Büyükşehir Gençlik ve Spor Kulübü Başkanı Oğuzhan Özen Sümeyye’ye çiçek takdim etti.

Karşılamadan dolayı gözleri dolan milli yüzücü Boyacı, Eskişehir Büyükşehir Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübünün yüzücüsü olmaktan gurur duyduğunu ifade ederek, “Çok duygulandım. Çok mutlu oldum. Sizlere teşekkür ederim. İyi ki Eskişehirliyim, iyi ki Büyükşehir Gençlik ve Spor Kulübü sporcuyum” dedi.

SEN BİZİM SULTANIMIZSIN

Daha sonra Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkanı Yılmaz Büyükerşen, milli sporcu Boyacı ve antrenörü Mehmet Bayrak’ı makamında ağırladı.  Boyacı’yı alnından öpen Başkan Büyükerşen, “Bu gümüş madalya kaç kat altın madalyaya bedel.  Aslında salise farkıyla şampiyonluk kaçtı. Sen birincisin, dünya şampiyonusun. Sen bizim gönüllerimizin şampiyonusun, sultanısın. Sümeyye bizim övünç kaynağımız” diye konuştu

Milli yüzücü Sümeyye Boyacı ise, “Hazırladığınız karşılamadan dolayı çok duygulandım. Büyükşehir Gençlik ve Spor Kulübü sporcu olmaktan dolayı gurur duyuyorum. Çok teşekkür ederim” dedi.

Büyükerşen, ziyaret esnasında milli yüzücüye cumhuriyet altını hediye etti. 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.