AKGÖREN: ESKİŞEHİRSPOR’U ESKİŞEHİRSPORLULAR YÖNETİR

Eskişehirspor’un yeni başkanı Mustafa Akgören Eskişehirspor ile bağı olmayanlar, sevinçlerin, üzüntülerini bilmeyenlerin yönetime talip olmalarına izin veremeyeceklerini belirterek, “Ben 49 yaşındayım 45 yıldır Eskişehirspor’un peşindeyim. Görülebilecek bütün acıları ve sevinçleri yaşadım. Bugün bu sorumluluktan kaçamazdım” dedi.

AKGÖREN: ESKİŞEHİRSPOR’U  ESKİŞEHİRSPORLULAR YÖNETİR
24 Kasım 2019 Pazar 17:28

İşlerinin zor, ama imkansız olmadığını belirten Akgören, “Ben kimseye gül bahçesi vaat etmiyorum. İşlerin çok zor olduğunun herkes farkında. Ancak işler iyiye de gidebilir. Elimizdeki kadro bu sene ligde kalıp seneye play Off oynayabilecek bir kadro. Ben bu göreve kimseyi ayrıştırmak, kimse ile rövanş almak için gelmedim. Aksine herkesi birleştirmek üzere bu göreve geldim. Parçalanmışlıktan Eskişehirspor ciddi yaralar aldı. Artık birleşmek gerekiyor. Kazım Başkanıma kazım abime çok teşekkür ediyorum. Diğer seçilmiş ve atanmışlara çok teşekkür ediyorum. Umut ediyorum ki el birliği ile bu zor görevi başarılı bir şekilde taşırız” dedi.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Murat zeki Elcan - 4 yıl önce
Adam gibi adam.Ayder tribününden yetişme daha sonra kızılcıklı tribününü kuran gerçek ESE'li mustafacım hayırlı olsun.Yolun açık olsun.Başarılar.
Avatar
Zekayi Karabulut - 4 yıl önce
...Bensana bensana
...Aşığız Es Es sana
...Senin sevgin birbaşka
...Hazveriyor İnsana.
===///===Es Es'le ilgili Bestelerim'den birinden bir Dörtlük