AKGÖREN: BU ŞEHİR KENDİSİ İLE GURUR DUYSUN

3-1’lik Ümraniyespor galibiyeti ardından konuşan Kulüp başkanı Mustafa Akgören, “Herkes ama herkes yanımızda. Herkes destek veriyor. Bu konu ile ilgili kısa süre sonra açıklamalar yapacağız. O zaman herkes bu şehirle gurur duyacak” dedi.

AKGÖREN: BU ŞEHİR KENDİSİ İLE GURUR DUYSUN
06 Aralık 2019 Cuma 21:08

Çok coşkulu ve mutlu olduklarını belirten Başkan Akgören,  “Geçen hafta galip gelmemiz lazımdı, olmadı. Yönetim kurulu arkadaşlarımla birlikte 12 günden beri çok ciddi mesai harcıyoruz. Takımızın bütün sorunlarını tespit ettik. Bu takım bu ligin en iyi beş takımı arasında. Bu takıma değer verilmesi ve sözler tutulması halinde bu takımın düşme derdi olmayacak. Atanmışların, seçilmişlerin, işçiinin öğrencinin işssizin herkesin desteği ile bu takımı bu sene ligde tutacağız seneye çok farklı bir program izleyeceğiz. Bu takımın taraftarını kutluyorum. Takımızı kutluyorum. Bu şehir çok daha güzellerine layık. Biz de bunu başarabilirsek, çok mutlu oluruz. Eskişehir halkına teşekkür ediyoruz. 3 maçta 3 te 3 yapmayı hedefliyoruz ama 7 puana razıyız. İkinci yarı içinçok daha farklı şeyler konuşuruz. Konuşacak çok şey var şimdi uzatmayım. 12 günden bu yana şehrin her kesimi ile temasa geçtik. Bütün şehir arkamızdaç Kimse bu takıma üsmüş değil. Bizlere kimin nasıl destek verdiğini tek tek anlatacağız. O zaman herkes bir biriyle gurur duyacak. Birleşmeye çok yakın bu şehir. Şuanda coşkundan dolayı yanlış konuşabilirim. Daha fazla konuşmayayım. Eskişehir halkına teşekkür ediyorum” dedi.   

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Ahmet Ertaş - 4 yıl önce
Bende size sayın başkanım ES ES Hepimizin bu şehrindie
Avatar
Ahmet Ertaş - 4 yıl önce
Bende size sayın başkanım ES ES Hepimizin bu şehrindie