ADANA, DEMİR KESİLİRSE BU İŞ OLUR

Eskişehirspor’un Denizli maçı ile birlikte kaçırdığı fırsat ardından gözler Adana Demirspor’un göstereceği performansa çevrildi. Adanaspor yarın Yeni Malatya’yı, haftaya ise Sivasspor’u konuk edecek.

ADANA, DEMİR KESİLİRSE BU İŞ OLUR
07 Mayıs 2017 Pazar 17:13

Denizlispor deplasmanından 2-0’lıkmağlubiyet ile dönene Eskişehirspor’un rakiplerin puan kaybı yaşamasını beklemekten başka bir seçeneği bulunmuyor. Bu noktada Adana Demirspor, Eskişehirspor’un Süper Lig’e doğrudan çıkması için büyük önem taşıyor. Ligde herhangi bir iddiası bulunmayan Adana Demirspor’un yarın Malatyaspor’a haftaya ise Sivasspor’a puan kaybı yaşatması Eskişehirspor’u bir hayli rahatlatacak. Ligin ilk yarısında Sivasspor ve Yeni Malatyaspor’a konuk olan Adana Demirspor Sivasspor ile golsüz Yeni Malatyaspor ile 1-1 berabere kalmıştı.
 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.