ACI GERÇEKLER...

Eskişehirspor tam düzlüğe çıkarken ekonomik sıkıntılar gündeme geliyor. Puanını 13’e çıkaran Eskişehirspor ligde tutunma umutlarını tazelerken Pinto ve Toko dosyası bir kez daha gündemde. Her iki futbolcuya acil ödeme yapılmaz ise harcanan bütün emekler boşa çıkabilir.

ACI GERÇEKLER...
07 Şubat 2020 Cuma 10:20

Eskişehirspor Başkanı Mustafa Akgören basın mensupları ile bir araya geldiği toplantıda acı gerçeği itiraf etti. Eskişehirspor’un uzun süredir ciddi problemleri arasında yer alan Toko ve Pinto bir kez daha para bekliyor. İstikbal Gazetesi’nde yer alan habere göre  Başkan Akgören “Hali hazırda TFF’de ve FIFA’da bizi bekleyen problemler var. Sürekli avukatların tacizindeyiz. Takım iyi gitmeye başlayınca puanımız 13 oldu direkt taciz başladı. Bütün sıkıntılı dosyalara hakimiz. Avukatlarla dostluk seviyesine geldik. Onlar da 3-4 yıldır bize söz veriliyor diyorlar. Mesela Toko ile dün kendim görüştüm. Toko ile görüşmeye başladık. Pinto haklı, Toko haklı, herkes haklı. Pinto’ya 500 bin Avro ve Toko’ya 145 bin Avro ödeme gerekiyor. Bu konuda kentin ileri gelenlerinden destek bekliyoruz. Yoksa her maçı kazansak bile boş. Para ödeyemez isek, oyuncular bizi küme düşürebilir” dedi.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.