4 MAÇ 8 PUAN

Eskişehirspor yerli yabancı pek çok futbolcuyu zengin ederek, menajerlerin cebini doldurarak düştüğü karanlık çukurdan, kendi öz evlatları ile yeniden ayaklanacağının sinyalini veriyor.

4 MAÇ 8 PUAN
02 Şubat 2020 Pazar 21:08

Süper Lig’de harcanan milyonlarca liraya ah vah ederek hatırlanırken, zorunluluklardan dolayı kendi öz evlatlarını hatırlayan Eskişehirspor, bir kez daha özüne dönmenin mutluluğunu yaşıyor. Çünkü mucizeye ihtiyaç duyan Eskişehirspor’da  Bizim çocuklar gerekli olan mucizeyi hayata geçirmek için oldukça azimli. Sahne aldıkları son 4 karşılaşmada kalelerinde sadece 1 gol gören Kırmızı Şimşekler, bu dört karşılaşmadan 8 puan çıkarmayı başardı. Son olarak Bursa gibi ligin dişli takımını deplasmanda mağlup etmeyi başaran Genç Şimşeklerin bu başarısında hiç şüphesiz teknik direktör Mustafa Özer’in de ciddi katkısı var. Futbolcularını hem fizik hem de mental açıdan zorlu sürece hazırlayan Özer,  aynı performansı göstermesi halinde Eskişehirspor’un unutulmazları arasına adını yazdıracak.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.