“YORULMAK YOK, ÇOK ÇALIŞACAĞIZ”

CHP Odunpazarı Genişletilmiş Danışma Kurulu toplantısında konuşan CHP İl Başkanı Sinan Özkar, Muharrem İnce’nin referandum sürecinde Tepebaşı Belediyesi’nin desteği ile Eskişehir’de gerçekleştirdiği miting için ‘korsan miting’ yakıştırmasında bulundu.

“YORULMAK YOK, ÇOK ÇALIŞACAĞIZ”
01 Mayıs 2017 Pazartesi 00:01

Partililere seslenen Özkar, konuşmasında şu ifadelere yer verdi: “Arkadaşlar çalışacağız. Sadece seçim dönemlerinde değil.  Eğer iktidara gelmek istiyorsak, eğer düşüncelerimizin bu ülkede hakim olmasını istiyorsak, eğer bu ülkeyi çağdaş ülkeler seviyesine çıkarmak istiyorsak çok çalışacağız. Bunun bilincinde olmamız lazım. Sona doğru yaklaşıyoruz.  Ülke bu zihniyete teslim edilirse Türkiye, dünyanın 3’üncü, 4’üncü ligine düşecek.  Çünkü zihniyet karanlık. Çünkü bunların zihniyeti örümcekli.  Yorulmak yok arkadaşlar.
“Ayak oyunlarına müsamaha edilmemesi gerekiyor”
Bu partiye zarar veren, kişisel hesaplarıyla ilgili mücadele eden, bu kişisel hesaplar uğruna partide her türlü oyunu oynayan bu kesime artık müsamaha edilmemesi gerekiyor. Millet can derdinde, ülke gitmiş, ‘battı batıyor’ diyoruz, ‘cumhuriyet elden gidiyor’ diyoruz ondan sonra bilmem kim diyor ki; ‘ben genel başkan olacağım.’  Olabilirsin. Bekle kongreyi. Niye beklemiyorsun. Bakın adaylıklarda kolaylaştı. 10 tane genel başkan adayı çıksın. Ama kongrede çıksın. Ayak oyunları oynamasın. Bu partiye zarar verecek gruplaşmaları oluşturmasın. Gelip burada korsan miting yapmasın.
"Ahmet’in, Mehmet’in… yanında değil partimizin yanında yer alacağız"
Bu partiye zarar veren unsurları kınamamız ve önünü almamız gerekli.  Bu parti kongrelerden çok çekti. Siyaset güven verme işidir. Siyaset konuşmak değil, şaklabanlık yapmak değildir. Dürüst, temiz ve güven veren insanlarla yola çıkmamız lazım. O güven duygusunu insanlara veremezseniz, başarı şansınız yok. Birileri çıkıp genel başkanlık yapabilir. Ama bu tartışmayı kurultay dönemleri haricinde yapanları ve ayak oyunlarıyla bu işlere girişenleri ya da bir yerlere aday olmak için her türlü edepsizliği yapanları şiddetle kınıyorum. Bundan sonra tavırlıyım. Biz partimizin yanında yer alacağız. Kimsenin, Ahmet’in, Mehmet’in… yanında değil. Partisinin yanında yer alacak. "

 
 
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.