Yılmaz Hoca: Farklı düşüncelerini Eskişehir'in ve Türkiye'nin çıkarlarının önüne koymayacaklardır

Sakarya Gazetesi’nden Hakkı Sağlam'a konuşan Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkanı Yılmaz Büyükerşen, Ahmet Ataç ile Kazım Kurt arasında yaşanan gerginlikle ilgili 2023 ve 2024 seçimlerini işaret ederek, “Sayın Ahmet Ataç da, Sayın Kazım Kurt da aralarında varsa kimi farklı düşünceleri Eskişehir'in ve Türkiye'nin çıkarlarının önüne koymayacak kadar bilgili, çalışkan ve bu şehri ve ülkeyi en az bizler kadar çok seven insanlardır” dedi.

Yılmaz Hoca: Farklı düşüncelerini Eskişehir'in ve Türkiye'nin çıkarlarının  önüne koymayacaklardır
12 Eylül 2022 Pazartesi 10:38

Sakarya Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Hakkı Sağlam’ın sorularını yanıtlayan Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkanı yılmaz Büyükerşen, Tepebaşı Belediye Başkanı Ahmet Ataç ile Odunpazarı Belediye Başkanı Kazım Kurt arasında yaşanan gerginlikleri yorumladı. Büyükerşen, Sağlam’ın sorduğu “Odunpazarı Belediye Başkanı Kazım Kurt ile Tepebaşı Belediye Başkanı Ahmet Ataç’ın arası pekiyi değil. Bu konuda ne düşünüyorsunuz? Ne tavsiye ediyorsunuz?” sorusunu şu şekilde cevapladı:

Bazen insanlar kendi aile bireyleriyle bile farklı düşünebiliyor. Bu son derece normal ve hayatın gerçeklerinden biri… Önemli olan sürekli bir ayrışmaları gündeme getirmek değil, onları aşmaya çalışmak ve görevini en iyi şekilde yerine getirmektir. Sayın Ahmet Ataç da, Sayın Kazım Kurt da aralarında varsa kimi farklı düşünceleri Eskişehir'in ve Türkiye'nin çıkarlarının önüne koymayacak kadar bilgili, çalışkan ve bu şehri ve ülkeyi en az bizler kadar çok seven insanlardır. Önümüzde 2023 genel, 2024 yılı yerel seçimleri var. Düşünmemiz gereken, hangi noktalarda ayrıştığımız değil, hangi noktalarda birleştiğimiz olmalıdır…

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.