YILANLARDAN, KAÇANLARDAN, SATANLARDAN OLMAYACAĞIZ

MHP Tepebaşı Belediye Meclis Üyesi Eyyüp Yılmaz, son günlerde MHP ile ilgili soysal medya ve basında yer alan istifa iddialarına tepki gösterdi. Yılmaz, istifa eden isimlere ‘Ülkücü Yemini’ ile göndermede bulundu.

YILANLARDAN, KAÇANLARDAN, SATANLARDAN OLMAYACAĞIZ
24 Ağustos 2017 Perşembe 15:40


Yılmaz, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, şu ifadelere yer verdi:

“Dünden beri sosyal medyada yazılanlara bakıyorum da, bir bardak suda fırtına koparmaya çalışan, sıtmayı ölüm zannedenler, depremi yaşamayanlar, 50 kişinin gitmesiyle Eskişehir’de deprem şakşakçılığı yapanlar; Milliyetçi Hareket Partisi ismi üzerinde hareketi ve fikriyatı olan bir dava partisidir. Daha öncede gidenler olduğu gibi bugünde gidenler olacaktır. Bu giden arkadaşlar, bugüne kadar MHP’de ne kadar başarı gösterdiler ki, giderken de ne kadar deprem etkisi yaratacaklar. Gençliğimizde şeref duyarak okuduğumuz ülkücü yemine sadık kalarak, son dörtlükle kendilerine cevap veriyorum; ‘Yılanlardan olmayacağız, satanlardan olmayacağız, kaçanlardan olmayacağız, başaracağız, başaracağız, başaracağız…’









 
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.