Yavaş: Yılmaz Büyükerşen bizim ustamızdır

Millet İttifakı Cumhurbaşkanı adayı ve Kemal Kılıçdaroğlu Eskişehir'de, Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş'la birlikte Eskişehir’de vatandaşlarla bir araya geldi.

Yavaş: Yılmaz Büyükerşen bizim ustamızdır
25 Nisan 2023 Salı 16:02

Millet İttifakı Cumhurbaşkanı adayı ve Kemal Kılıçdaroğlu Eskişehir'de, Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş'la birlikte Eskişehir’de vatandaşlarla bir araya geldi.

Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkanı Yılmaz Büyükerşen’in açılış konuşmasını yaptığı mitingde konuşan Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, şu ifadelere yer verdi: Mitinglere gidiyoruz konuşuyoruz ama en zor konuşmalarımızdan biri burada olacak. Çünkü Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkanı bizim ustamız. Biz 1999 yılında seçildikten sonra Yılömaz Hocamızla Antalya’da bir toplantıda yan yana geldik. O zaman bana demiştiki "İş başına geldik kontrol ettik mezarlıkları dahil ipotek yapmışlar" Eskişehir’i o şartlarda alıp bir Avrupa kenti halime getirdi kendisine çok çok teşekkür ediyorum. Saygı sunuyorum.
Togg, Siha, Anadolu gemisi vs... Bunlar sanki hükümetin parasıyla yapılmış milletin parasıyla yapılmamış gibi sunularak sergileniyor. Biz gidersek bunlar batar diyor. Asla batmaz. Sizden öncekiker Roketsan'ı, Aselsan'ı nasıl bırakıp gittiler. Kimsenin babasının malı değildir.

Artık nefret siyaseti bitecek. Korku siyaseti bitecek. Çok daha iyi yönetimler gelecek.

Seçildik rozetimizi çıkardık, ayrım yapmadan kimin ne ihtiyacı varsa ona el attık. Her nedense bu arkadaşlar oralarda bizleri görmüyor. Ama oralardaki halk bizleri görüyor.

Bundan sonra hükümet de açık ihaleler yapacak. Rekabeti sağlayacak.

Alışmışlar, her seçim ‘beka.’ Seçim biter ‘beka’ da biter. Ülkedeki mülteciler bekamızı tehdit ediyor. Ülkemizdeki pahalılık bekamızı tehdit ediyor. İddia ediyorum, en büyük beka sorunu, bu iktidarın kendisi haline geldi.

Kötü giden hiçbir şey bunların üstüne yapışmıyor.

Gençlere asalak deniyor, öyle mi? Madem bu gençlere iş bulamayacaktınız Türkiye’nin her yerine bu kadar üniversiteyi niye açtınız? Gençler iş beğenmezmiş. Öyle bir şey yok. Türkiye’de gençler alnının terinin karşılığını alamıyor. Patronlar onları yok parasına çalıştırıyor. Elektriğe gelen zamlara patronun gıkı çıkmıyor.

Sayaçları PKK'lılar okuyacak dediler. Yuh yapmayın, gülün bu laflara, kahkaha atın, bu laflara deli inanmaz, vatandaşları korkutmak için bu lafları söylediler. Şu anda Ankara'da sayaçları okuyan tertemiz vatansever Türk evlatlarıdır.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.