YAPTIĞIMIZ HİZMETLERİ BAŞKALARI SAHİPLENİYOR

Bakan Avcı, Eskişehir’de konuştu. Avcı, konuşmasında AK Parti Odunpazarı İlçe Başkanı Volkan Doğan’ın, Odunpazarı Belediye Başkanı Kazım Kurt için yaptığı ‘uyanık taksici’ benzetmesini anımsatarak, CHP’lileri hükümetin yaptığı yatırımları sahiplenmekle suçladı.

YAPTIĞIMIZ HİZMETLERİ BAŞKALARI SAHİPLENİYOR
20 Kasım 2016 Pazar 00:02

 
Kültür ve Turizm Bakanı Nabi Avcı, AK Parti Eskişehir İl Danışma Kurulu toplantısına katıldı. Toplantıda konuşan Bakan Avcı, Eskişehir’de 2011 yılından bu yana ‘Az laf çok iş’ sloganıyla yola çıktıklarını bildirdi. Avcı, “Ama sonra gördük ki biz çok iş yapıyoruz tamam. Az laf ediyoruz. Ama başkaları az iş yapıyor, çok laf ediyor. Üstelik bizim yaptığımız işlere de fütursuzca, Volkan başkanın deyimiyle ‘Uyanık taksiciler gibi’ bizim hizmetlerin peşine takılarak onları da sahipleniyorlar. Onun için artık diyoruz ki kararınca. Az laf çok iş değil. Ne yapıyorsak onu kararınca anlatacağız. Çünkü anlatmazsak başkaları onun üzerine kendi etiketlerini korsan bir şekilde yapıştırıyorlar. Bakın yarın maç oynanacak. Yeni stadımız gayriresmi açılışını yapmış olacak. İnşallah asıl resmi açılışımızı Sayın Cumhurbaşkanımızın teşrifi ile daha sonra yapacağız ama özellikle kulübün ve taraftarın isteği doğrultusunda gerekli tedbirler alınarak bir ön açılış yapılacak ve yarın Eskişehirspor maçını orada oynayacak. Sadece şu olayda bile ne tür korsan girişimlerle karşı karşıya olduğumuzu sizlerde gördünüz. Taklit edilmek, özenilmek iyidir. Hizmetlerimizin taklit edilmeye çalışılması hatta sahiplenilmeye çalışılması iyidir ama bunun siyasi etiğe, siyasi nezakete uygun olarak yapılması gerekir” dedi.
VOLKAN DOĞAN NE DEMİŞTİ?
AK Parti Odunpazarı İlçe Başkanı Volkan Doğan, Bandırmaspor maçının Eskişehir’deki yeni stadyumda oynanması için belediye ekiplerini seferber eden Odunpazarı Belediye Başkanı Kazım Kurt’a ‘ambulansın arkasına takılan uyanık taksici’ benzetmesinde bulunmuş, Kurt’u şov yapmakla suçlamıştı.
 
 
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.