"YAPAMAYACAĞIMIZ HİÇ BİR PROJENİN SÖZÜNÜ VERMİYORUZ”

Cumhur İttifakı MHP Çifteler Belediye Başkan Adayı Kadir Bıyık ve Belediye Meclis Üyesi Adayları ile birlikte çalışmalarına devam ediyor. 

"YAPAMAYACAĞIMIZ HİÇ BİR PROJENİN SÖZÜNÜ VERMİYORUZ”
14 Mart 2019 Perşembe 13:50

Kadir Bıyık ve Belediye Meclis Üyesi Adayları Abbas Halim Paşa ve Zaferhamit Mahallerinde vatandaşlarla bir araya geldi. Cumhur İttifakını ve projelerini anlatan Kadir Bıyık, "Her ilçemizde olduğu gibi Çiftelerde de gençlerimiz iş imkanlarının kısıtlı olması sebebiyle şehirlerde yaşamaya başlıyor. Bizler gençlerimize iş imkanları sağlayacağız, İlçemizde ki bakıma muhtaç yaşlı vatandaşlarımızın huzurlu bir ortamda korunması, bakılması amacıyla belediyemiz bünyesinde huzurevini kurup faaliyete geçireceğiz, Engelli vatandaşlarımızın sosyalleşebileceği, üretim ve yönetime katkıda bulunabileceği Engelli Rehabilitasyon Merkezi kuracağız, İlçemizde yaşayan ihtiyaç sahibi vatandaşlarımızın ücretsiz yararlanabileceği ekmek, meyve, sebze vb ana besin maddelerini ücretsiz temin edebilecekleri İhtiyaç Market Yardımlaşma Birimini Kuracağız, Sadece Ramazan aylarında hizmet vermekte olan mevcut aşevimizle 365 gün boyunca yardıma muhtaç vatandaşlarımıza hizmet verip, ulaşım imkanı bulunmayan yaşlılarımızın yemeklerini evlerine belediye görevlileri ile ulaştıracağız. Biz yapamayacağımız hiç bir projenin sözünü size vermiyoruz, Allah nasip eder başkan olduğum an, Çiftelerli hemşehrilerimin huzuru, refahı için elimden geleni yapacağım" dedi.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.