YALÇIN KOMŞU "HİÇBİR GRUBUN YA DA KİŞİNİN ETKİSİ ALTINDA KALMADIM"

26 Kasım’da yapılacak olan CHP Tepebaşı 4. Olağan Kongresi’de başkanlığa adaylığını açıklayan Yalçın Komşu, “Aday olma kararı almamda mevcut ilçe başkanımızın yeni dönemde aday olmayacağına dair beyanları önemli etken olmuştur” dedi.

YALÇIN KOMŞU "HİÇBİR GRUBUN YA DA KİŞİNİN ETKİSİ ALTINDA KALMADIM"
05 Kasım 2017 Pazar 13:48

2014 seçimlerinde CHP’den Beylikova belediye başkanlığına adaylığını koyan Yalçın Komşu bu kez Tepebaşı İlçe Başkanlığı için kolları sıvadı. Parti binasında adaylığını açıklayan Komşu, “Tepebaşı Belediye Başkanımız Sayın Ahmet Ataç’ın gücüne güç katmak için, siyasi çalışmalardaki yükünü hafifletmek ve başarılarına çok daha büyük katkılar sunacağıma olan inancım nedeniyle aday olduğumu bilmenizi istiyorum” dedi.

Aday olma kararında mevcut başkan Vural Yörük’ün aday olmayacağına dair beyanlarının önemli bir etken olduğunu belirten Komşu, “Geldiğimiz noktada hiçbir grubun ya da kişinin etkisi altında kalmadığımı bilmenizi istiyorum” diye konuştu.

ETİK OLMAZ

Bugüne kadar CHP’nin başarısı için çalıştığının gayet iyi bilindiğini belirten Komşu, “Seçim gününe kadar sahada ve sahnede olmayıp, kapalı kapılar arkasında birkaç kişinin şahsi gelecek dizaynı ile, CHP’nin başarısına katkı sağlayıp sağlamayacağı değerlendirilmeden, CHP üyelerin görüşleri alınmadan, elde bulunan farklı güçler kullanılarak il-ilçe başkanlığı, belediye başkanı, milletvekili, meclis üyeliği ve yönetim kurulu üyeliği gibi makam ve mevkiler tahsis edildiği, proje adayları çıkarmak Cumhuriyet halk Partisi’nin ilke ve amaçlarına yakışmamaktadır” dedi..

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.