VOLKAN DOĞAN, KAZIM KURT'U ZİYARET ETTİ

AK Parti Odupazarı Belediye Başkan Adayı Volkan Doğan, Odunpazarı Belediye Başkanı Kazım Kurt’u makamında ziyaret etti.

14 Ocak 2019 Pazartesi 17:44

AK Parti Odupazarı Belediye Başkan Adayı Volkan Doğan, Odunpazarı Belediye Başkanı Kazım Kurt’u makamında ziyaret etti. Doğan, seçim çalışmalarının startını Osmanlı’nın ilk fethettiği kale olan Karacahisar Kalesi’nden verdiğini belirterek, ikinci ziyaretlerini Başkan Kurt’a gerçekleştirdiklerini ifade etti.

“Başkan bizim duayenimiz”

Doğan, “Allah her siyasi partiye demokrasimize, şehrimize hayırlı hizmetler yapmayı  nasip etsin. Başkanımızı makamında ziyaret ederek seçim startını vermiş olduk.  İnşallah sonunda da hep birlikte dostça, kardeşçe, muhabbet içerisinde seçim kampanyası biter. 31 Mart’tan sonrada yine sizlerle, dostlarla birlikte olmaya devam ederiz. Konya bir Selçuklu şehri, Bursa bir Osmanlı şehri, Eskişehir ise bir Cumhuriyet şehri. Bizler inşallah cumhuriyetimize, demokrasimize yarışır bir seçim kapmayası geçireceğiz. Başkanımız uzun zamandır siyasetin içerisinde. Bizim duayenimiz. Kendisi siyaseti güzel yapıyor. Enerjimiz ve gençliğimizle inşallah onların yaptığı güzel işlerin, güzel örneklerini alacağız. Bizler de inşallah daha iyi işler yapıp, daha güzel bir Odunpazarı ortaya koymak adına çalışacağız ve milletimizin takdirine sunacağız. Milletimiz ne derse bizim başımızın üstünde yer var” dedi. 

“Demokratça bir yarış olur”

Başkan Kurt, Doğan’a hayırlı olsun dileklerini ileterek “31 Mart seçimleri Eskişehir için yeni bir düzen, yeni bir dönem. İnşallah gönlünüzce, gönlümüzce olur. Demokrasiye inanan insanların demokratça bir yarışı olur. Türkiye’deki ve Eskişehir’deki seçim güvenliği sıkıntısız bir şekilde inşallah devam eder. Bizim Eskişehir’deki geleneklerimizde zaten çok büyük bir kargaşa olmadı hiçbir zaman. Bundan sonra da olacağını zannetmiyorum. Sükunet içerisinde, barış içerisinde bir kampanya Eskişehir’in adına da yakışır. Odunpazarı’nda çok daha demokratça bir tavır geliştirelim isterim. Kolay gelsin diyorum” dedi.

“Tecrübelerimden yararlar”

Öte yandan Kurt’un, Doğan’ın konuşması sırasında “Tecrübelerimden yararlan” ifadeleri ortamda gülüşmelere neden oldu.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Alican - 5 yıl önce
Kazım kurt alır çok rahat.güçlü bir aday değil.