VOLKAN DOĞAN, EMİRDAĞLI HEMŞERİLERİYLE BİR ARAYA GELDİ

Eskişehir’deki sivil toplum kuruluşlarıyla ortak çalışmalarını devam ettiren AK Parti Odunpazarı İlçe Başkanı Volkan Doğan, Emirdağlı hemşerileriyle bir araya gelerek sorunlarını dinleme fırsatı buldu.

VOLKAN DOĞAN, EMİRDAĞLI HEMŞERİLERİYLE BİR ARAYA GELDİ
19 Temmuz 2017 Çarşamba 13:41


Genel olarak Emirdağlılar Vakfı’nın önümüzdeki ay düzenleyeceği kır şenliklerinin ele alındığı toplantı, samimi bir hava içerisinde geçti.

Vakıf Başkanı Murat Kahya, hemşerileri Volkan Doğan’ı her zaman yanlarında gördüklerini belirterek teşekkür etti. Siyaseti particilik değil de, hizmet yarışı olarak gördüğünü belirten Volkan Doğan da, şimdi çiftelere bağlı olan Arslanlı köyünden geldiğini hatırlatarak, Emirdağlılar Vakfı’nın güzel çalışmalarını takip ettiğini ve her koşulda destek vermeye hazır olduğunu belirtti.

Toplantı sonrasında Emirdağlılar Vakfı Başkanı Murat Kahya’ya seramiğe işlenmiş ve üzerinde ‘Biriz, beraberiz’ yazılı Atatürk resmi hediye eden Volkan Doğan, ağustos ayında düzenlenecek olan kır şenliklerine her türlü desteği vermeye hazır olduğunu belirtti.
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.