VOLKAN DOĞAN ADAY OLDU OLACAK

AK Parti kulislerinde, Volkan Doğan’ın Odunpazarı Belediye Başkan adaylığına kesin gözüyle bakılıyor.

VOLKAN DOĞAN ADAY OLDU OLACAK
29 Kasım 2018 Perşembe 12:10

Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkan adayını belirleyen AK Parti, rotayı ilçe belediye başkan adaylarına çevirdi. Odunpazarı Belediye Başkan Adaylığı için uzun süredir ismi geçen Volkan Doğan’ın birkaç gün için de adaylığının açıklanmasına ise kesin gözüyle bakılıyor.

Neden Volkan Doğan?

Odunpazarı İlçe Teşkilatının tamamının desteğini almayı başaran Doğan’ın, aday gösterilmemesi halinde ilçe teşkilatında ciddi huzursuzluk çıkması kaçınılmaz. Bu nedenle AK Parti’nin Doğan’dan vazgeçmesi zor. Adaylık için ciddi rakipleri olan Doğan’ın teşkilat içerisindeki gücü, adaylığının kesin olduğu yorumlarını da beraberinde getiriyor.

Volkan Doğan kimdir?

1982 Eskişehir doğumlu. İlk ve Lise öğrenimini Eskişehir’de tamamladı. Eskişehir Ak Parti il Teşkilatında 2009 yerel seçimlerinde Odunpazarı Meclis Üyesi olarak görev aldı. 2009 Eskişehir 3. Olağan Kongresi’nde İl Yönetim Kurulu Üyesi olarak seçildi. Sırasıyla AR-GE Başkanlığı, Tanıtım Medya Başkanlığı görevlerinde bulundu. 2012 4.Olağan Kongresi’nde tekrar il yönetim kurulu üyeliğine seçilerek İl Teşkilat Başkanlığı görevini üstlendi. Doğan, Temmuz 2014’te AK Parti Odunpazarı İlçe Başkanlığı görevine atandı. 15 yıldır hazır giyim sektöründe faaliyet gösteren Volkan Doğan, aynı zamanda Anadolu Üniversite Sosyoloji Bölümü öğrencisi olup, evli ve iki çocuk babasıdır.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.