USLUER DAYANIŞMA MESAJI VERDİ

CHP’li Usluer, DSP İl Başkanı Hüdaver Bekler’i ziyaret etti. Usluer, referandumda neden ‘hayır’ denilmesi gerektiği anlatarak, dayanışma mesajı verdi.

USLUER DAYANIŞMA MESAJI VERDİ
19 Şubat 2017 Pazar 13:51

CHP Parti Meclisi Üyesi ve Eskişehir Milletvekili Prof. Dr. Gaye Usluer,  Demokrat Sol Parti İl örgütünü ziyaret etti. “Dayanışmayı büyütmenin ve haklı ve kalabalık olduğumuzu göstermenin zamanıdır” diyen Usluer, “Bu süreci titizlikle sürdürmeliyiz. Sistem değişikliğini herkese anlatmalıyız. İnsanlar neye oy verdiklerini bilmeli. Referandumdan çıkacak sonuç tüm Türkiye’yi etkileyecektir. Hayır diyenler birlikteliklerini göstermeli ki vatandaş da güçlü olduğumuzu görsün. Hepimiz ayrı ayrı şemsiyelerimizle gelip büyük bir kubbe oluşturmalıyız. O kubbede hoş bir seda bırakmak bizim elimizde” dedi. DSP İl Başkanı Bekler de, hayır cephesinin güçlenmesi için ellerinden geleni yapacaklarını ve hayır çıkacağına inançlarının tam olduğunu ifade etti.
 
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.