USLUER: ADALET KURULTAYI ERTELENMEDİ, KONGRE TAKVİMİ DEĞİŞTİ

CHP Parti Meclisi Üyesi ve Eskişehir Milletvekili Prof. Dr. Gaye Usluer, CHP’nin Çanakkale’de gerçekleştireceği Adalet Kurultayı’nın tarihinde bir değişiklik olmadığını, 26-30 Ağustos tarihleri arasında kurultayın gerçekleşeceğini söyledi.

USLUER: ADALET KURULTAYI ERTELENMEDİ, KONGRE TAKVİMİ DEĞİŞTİ
19 Ağustos 2017 Cumartesi 12:43

CHP’DE KONGRE TAKVİMİ DEĞİŞTİ
 
Usluer, Adalet Kurultayının ertelendiği söylentileri üzerine açıklama yaptı. Usluer, “Partimiz “Adalet Kurultayı” nedeniyle olağan kongre takviminde değişiklik yaptı. Bitiş tarihi 24 Eylül 2017 Pazar gü​nü olan “Muhtarlık Bölgesi Delegeleri ve Parti İçi Önseçmen Seçimleri”nin bitiş tarihi 2 Ekim 2017 Pazartesi günü olarak yeniden düzenlendi. Adalet Kurultayı tarihinde değişen bir şey yok. Kurultay ile ilgili çalışmalarımız titizlikle devam ediyor. Değişen Kurultay tarihi değil kongre takvimidir. Adalet ihtiyacı duyan ve bir şekilde adaletsizliğe uğrayan herkesi kurultayımıza bekliyoruz” dedi.
 
KURULTAY TAKVİMİ DEĞİŞTİ
 
CHP’de; 26-30 Ağustos’ta Çanakkale’de yapılacak “Adalet Kurultayı” ve Kurban Bayramı tatili nedeniyle olağan kurultay takviminde değişiklik yapıldı. CHP Genel Başkan Yardımcısı Bingöl ve Genel Sekreter Kamil Okyay Sındır tarafından 81 il ve ilçe başkanlığına gönderilen genelgeyle, muhtarlık bölgesi delegeleri ve parti içi önseçim delegelerinin belirlenmesine ilişkin seçimlerin takvimi yenilendi ve bu seçimler 10 Eylül-15 Ekim tarihleri arasında yapılacak. 

YENİ KONGRE TAKVİMİ

21 Ekim-21 Kasım tarihleri arasında ilçe kongreleri gerçekleştirilecek; 27 Kasım’da başlayacak il başkanlığı seçimleri 31 Aralık 2017 Pazar günü son bulacak. Aralık ayında il kongrelerinin tamamlanmasından sonra parti meclisi (PM) CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun başkanlığında toplanarak 36. Olağan Kurultay’ın takvimini belirleyecek. CHP’de olağan kurultayın 2018 yılının ocak ayının ikinci haftası yapılması öngörülüyor. 
 
 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.