ÜRETKEN BELEDİYECİLİK ÇİFTELER'DE HAYATA GEÇECEK

Cumhur İttifakı Çifteler Belediye Başkan Adayı Kadir Bıyık, MHP İlçe Başkanı Ahmet Yılmaz ve AK Parti İlçe Başkanı Mustafa Yeşil ile birlikte Cumhur İttifakını ve Çifteler için projelerini anlatmaya devam ediyor. 

ÜRETKEN BELEDİYECİLİK ÇİFTELER'DE HAYATA GEÇECEK
13 Şubat 2019 Çarşamba 12:46

Ev toplantılarına aralıksız devam eden Kadir Bıyık, Parti Politikalarından birisi olan "Üretken Belediyecilik"i Çiftelerde hayata geçirmek istediklerini vurgulayarak destek istedi.
Çifteler halkının en büyük sorunlarından biri olan yolların ve kaldırımların bakım ve onarımlarının yapılması, Organik tarıma yönlendirme çalışmaları ve Hobi bahçelerinin yapılması, Yeşillendirme çalışmalarının yapılması, Büyük İlçe parkının yapılması, Huzur Evi ve Engelli Rehabilitasyon Merkezinin Kurulması Projeleri hakkında da bilgiler veren Kadir Bıyık misafir olduğu bütün evlerde samimiyetle karşılandı.
Toplantı sonrası seçim bürosunda Meclis Üyesi Adayları ve Yönetim Kurulu Üyeleriyle bir araya gelerek seçim çalışmaları hakkında istişarelerde bulundu.
Cumhur İttifakının kendilerini daha çok güçlendirdiğinin altını çizen Kadir Bıyık, Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan ile MHP Liderimiz Devlet Bahçeli’nin kurdukları Cumhur İttifakı ilçemizde uyum içinde çalışıyor
 "Cumhur İttifakı" Çiftelerde var gücüyle çalışmaya devam edecektir ifadelerine yer verdi.
  

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.