ÜLKÜCÜLER ŞİDDETİ VE ÇOCUK İSİTİSMARINI KINADI

Eskişehir Ülkü Ocakları tarafından kadına şiddet ve çocuk istismarına dur demek amacıyla, “Kamerayı kapat! Ekrana değil, hayata bak” dedi.

ÜLKÜCÜLER ŞİDDETİ VE ÇOCUK İSİTİSMARINI KINADI
06 Ekim 2019 Pazar 15:12

Ulus Meydanında bir araya gelen Ülkü Ocağına bağlı üyeler ellerine aldıkları dövizlerle kadına şiddet ve çocuk istismarını kınadı.

Eskişehir Ülkü Ocakları Başkanı Kazım Aksoy, bu etkinliği kadına şiddet ve çocuk istismarına karşı farkındalık oluşturmak için tertip ettiklerini söyledi.

Ülke gündemini kadına şiddet olaylarının ve çocuk istismarının meşgul ettiğini kaydeden Aksoy, “Cennet analarımızın ayaklarının altındadır. Şanlı tarihimiz sen bir kadın değil bir anasın diye seslenir kadınlarımıza, analarımıza… Sizler, yani analarımız ve geleceğin anaları, kız kardeşlerimiz şunu hiçbir zaman unutmayınız ki sizlere karşı gerçekleşen her türlü fiziki ve psikolojik şiddet karşısında etten duvar gibi örülmüş ülkücü Türk gençlerini, Ülkü ocaklarını bulacaklardır” dedi.

Konuşmaların ardından bildiri dağıtımı yapıldı.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.