ÜLKEMİZ KALKINDI, ŞEHRİMİZ DE KALKINMALIDIR

AK Parti İl Başkanlığı’nın geleneksel bayramlaşma töreni, TÜLOMSAŞ Düğün Salonu’nda gerçekleştirildi.

ÜLKEMİZ KALKINDI, ŞEHRİMİZ DE KALKINMALIDIR
04 Eylül 2017 Pazartesi 17:39

Törende konuşan İl Başkanı Ünlü, “Korkumuz mazide, gözümüz atide yürüyüşümüze devam ederken hedefimiz net, yolumuz bellidir. Ülkemiz kalkındı, şehrimiz de kalkınmalıdır” dedi.

KATILIM YOĞUN OLDU

Bayramlaşma törenine; AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Eskişehir Milletvekili Harun Karacan, Milletvekili Nabi Avcı, İl Başkanı Dündar Ünlü, Eskişehir eski Milletvekili ve Tokya Büyükelçisi Murat Mercan, Tepebaşı İlçe Başkanı İbrahim Yılmaz Kaynarca, Odunpazarı İlçe Başkanı Volkan Doğan,  ilçe belediye başkanları, belediye meclis üyeleri ve teşkilat mensupları katıldı.   Yurt dışında olduğu için törene katılamayan AK Parti Eskişehir Milletvekili Prof. Dr. Emine Nur Günay ise, partililerin bayramını gönderdiği mesajla kutladı. 

“ÜLKEMİZ KALKINDI, ŞEHRİMİZ DE KALKINMALIDIR”

İl Başkanı Dündar Ünlü, törende yaptığı konuşmada, birlik ve beraberlik mesajı verdi.  Teşkilatına güvendiğini söyleyen Ünlü, 2019 için çok çalışmak gerektiğine vurgu yaptı. Partilileri, teşkilata zarar verecek hareketlerden uzak durmaya davet eden Ünlü, “AK Parti teşkilatları olarak bayramı birlik içinde kutlamamızın önemi büyüktür. Ülkemizin içinden geçtiği şu günlerde Cumhurbaşkanımız, Genel Başkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’a layık bir teşkilat olma çabası ve çalışması içerisinde olmalıyız. O milletin sinesinden kopandır. Korkumuz mazide, gözümüz atide yürüyüşümüze devam ederken, hedefimiz net yolumuz bellidir. Ülkemiz kalkındı, şehrimiz de kalkınmalıdır. Çalışmamız ve çabamız ülkemiz ve şehrimizi, millettin değerlerine sahip çıkanlara emanet etmektir. Teşkilat çalışmalarımızın önemi büyüktür. Tüm dünya Müslümanları için, ülkemiz için, şehrimiz için önemlidir. Teşkilatıma güveniyorum. AK Partinin yekvücut olması demek ülkemizin aynı hızla hedeflerine koşması demektir. Bu sebeple teşkilatımızın tüm üyeleri görevlerini hassasiyetle yapmalı, kardeşliğimize zarar verecek en ufak hareketten kaçınmalıdır. Bu birlikten yine kuvvet doğacak ve bu kuvvet tüm dünyaya yayıldığında bayramlar artık bayram gibi yaşanacaktır” ifadelerini kullandı. 

“TÜRKİYE’DE HUZUR VE GÜVEN İÇERİSİNDEYİZ”

AK Parti Eskişehir Milletvekili Nabi Avcı,  Müslüman ülkelerinde yaşanan katliamlara dikkat çekerek şunları söyledi: Türkiye’de çok şükür huzur ve güvenlik içerisindeyiz. Ama dünyada, dünyanın birçok yerinde Müslümanlar bu bayramı maalesef zorluklarla geçiriyor. Hatta pek çoğu can emniyeti olmadığı için yerlerinden, yurtlarından göç etmek zorunda kalıyorlar. O kardeşlerimize elimizin ve gücümüzün yettiği kadar yardım ediyoruz, etmeye de devam edeceğiz.  Eskişehir’de çok şükür AK Parti teşkilatı bundan önce olduğu gibi bugün de dimdik ayakta ve tam bir dayanışma içerisinde. Verilecek her türlü görevi yerine getirmeye hazır, kongrelerini yapıyor. Kongrelerimiz fevkalade nezaket ve uyum içeresinde geçiyor. İnşallah bu birlik ve kardeşlik içerisinde 2019’u ve ondan sonraki yılları hem Eskişehir için hem de ülkemiz için verimli kılmanın gayreti içerisinde olacağız.”

“ARAKAN’DAKİ VAHŞETE DÜNYA SESSİZ KALIYOR”

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Eskişehir Milletvekili Harun Karacan, Arakan’da yaşanan vahşete dikkat çekerek, dünyanın yaşanan vahşet karşısında sessiz kalmasına da tepki gösterdi. Karacan, “Her biriniz çevrenizde olup bitenin mutlaka farkındasınız. Olayları izliyor ve görüyorsunuz. Gerek partimiz, gerek ülkemiz ile ilgili içeriden ve dışarıdan bir takım oyunların peşinde koşuluyor. Bu bayram gönlümüz maalesef buruk. Çünkü İslam coğrafyasının birçok noktasında insanlık katliamı yapılıyor. Arakan’daki vahşet barbarlığında çok ötesindedir. Dünya seyirci kalıyor. Müslümanlar katledilirken dünya susuyor, kör oluyor, sağır oluyor. Mazlumlar için sesini çıkaran dünyadaki tek ülkede Türkiye’dir” dedi.

“GÜN LİDERİMİZ SAYIN RECEP TAYYİP ERDOĞAN’A SAHİP ÇIKMA GÜNÜDÜR”

Karacan, Cumhurbaşkanı Erdoğan başta olmak üzere ülkenin içte ve dışta önünün kesilmeye çalıştığını ifade ederek, şunları kaydetti: “Sözde dostlar AB ve ABD, Türkiye aleyhine her türlü melanetin içinde bulunmaya ve şantaj politikaları uygulamaya cüret ediyor. Fakat halkımız her türlü zorluğun üstesinde gelmeyi başarıyor. Kurulduğu günden bu yana AK Parti ve bu partinin Genel Başkanı Sayın Recep Tayyip Erdoğan’a inanıp, güvenen halkımız bu türlü oyunlara kesinlikle inanmıyor, pirim de vermiyor. Bu onları daha da hırçınlaştırıyor. Ülkemiz üzerine göz dikmiş bütün güçler ne kadar hırçınlaşırsa hırçınlaşsınlar, ne kadar olur olmaz oyunlara başvururlarsa başvursunlar amaçlarına hiçbir zaman ulaşamayacaklardır. Bu ülkeyi içeriden de, dışarıdan da bölmeye muvaffak olamayacaklar. Bu millet sabrı ve asaleti ile birçok badirelerden geçti. Bugün her zamankinden daha çok kenetlenmeliyiz. Daha çok birbirimize destek olmalıyız. Herkesin taşın altına elini koyması gereken bir sürecin içerisindeyiz. Gün hem ülkemize, hem de liderimiz Sayın Recep Tayyip Erdoğan’a sahip çıkma günüdür. Hepimizin canla, başla mücadele edeceği, ele ele verip çok çalışacağı, fedakarlıkta bulunacağı günler bizleri bekliyor. Bu yol zor bir yol. Ama bizler bunu sizlerle birlikte başaracağız. Ülkemiz için, şehrimiz için, evlatlarımız için, gelecek nesiller için, partimiz için ve liderimiz Recep Tayyip Erdoğan için başaracağız.”

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.