UĞUR TEPE KOLTUĞU DEVRALDI

Seyitgazi ilçesinde, eski belediye başkanı Hasan Kalın, seçimi kazanan CHP'li Uğur Tepe’ye koltuğu devretti.

UĞUR TEPE KOLTUĞU DEVRALDI
05 Nisan 2019 Cuma 16:16

Millet İttifakının CHP’li Başkanı Uğur Tepe, ilçe seçim kurulundan mazbatayı aldıktan sonra devir teslim töreni için belediyeye geldi. Başkan Tepe, burada çok sayıda vatandaş tarafından karşılandı. Törene CHP Eskişehir Milletvekili Jala Nur Süllü, Büyükşehir Belediye Başkanı Yılmaz Büyükerşen, İl Başkanı Abdülkadir Adar ve Odunpazarı Belediye Başkanı Kazım Kurt  da katıldı.  Belediye binası önünde gerçekleşen törende konuşan eski başkan Hasan Kalın, “Bu bir bayrak yarışıydı ve Seyitgazili hemşehrilerimiz bir tercih yaptı. Bizim bütün hemşehrilerimizin tercihlerine saygımız sonsuzdur. Bugün biz burada kardeşlik kazansın birlik ve beraberlik kazansın diyoruz. Bize yakışır şekilde devretmek, teslim etmek düşerdi. Uğur Tepe ve ekibine hayırlı olsun” dedi.

UĞUR TEPE’NİN ARKASINDAYIZ

İl Başkanı Abdülkadir Adar, “Son derece mutlu şekilde devir teslim yapıldı. Görev yapan Başkan Hasan Kalın ve onun ekibindeki arkadaşlara, meclis üyelerine çok teşekkür ediyorum.  Böyle medeni bir cesaretle, demokrasinin gereği olan işi yaptıkları işi. Bu bir demokrasi yarışıydı. Sizlerin tercihleriyle Uğur Tepe seçimi kazandı. Sizlere vaat ettiği tüm projeleri yerine getirecektir. Bizler CHP’liler olarak onun arkasındayız” diye konuştu.

Törende yer alan Odunpazarı Belediye Başkanı Kazım Kurt, “Seçimin sonucunu kabul edip, gönül rızasıyla devir teslim törenine katılan eski belediye başkanı Hasan Kalın’ı kutluyorum. Demokratik ve uygar bir davranış. 70 yıl sonra sosyal demokrat  bir belediye başkanı, CHP’li bir belediye başkanı Seyitgazi’yi yönetecek. Ve göreceksiniz nasıl yönetecek. Odunpazarı Belediyemizin, Büyükşehir Belediyemizin bütün gücü Seyitgazi’nin arkasındadır. Hepimize hayırlı olsun, uğurlu olsun” şeklinde konuştu.

CHP Eskişehir Milletvekili Jale Nur Süllü, eski başkan Hasan Kalın’a teşekkür ederek başladığı konuşmasında, “En büyük teşekkür Seyitgazi’ye baharı getiren siz değerli hemşehrilerimize. Biz görevinde çok başarılı olacağına inandığımız  Uğur Tepe kardeşimizi sizlere emanet ediyoruz. El ele kol kola Seyitgazi’yi hak ettiği yere hep beraber getireceğiz” ifadesinde bulundu.

SEYİTGAZİ LAYIK OLDUĞU YERE KISA SÜREDE GELECEKTİR

Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkanı Yılmaz Büyükereşen, “Seyitgazi hem Anadolu hem tarihi hem de  güzel insanlarının toplandığı bir ilçedir. Büyükşehir Belediye Başkanı olarak güzel Seyitgazililere yeni bir bayrak açtıkları için teşekkür ederim. Demokrasi örneği gösterdiniz. Seyitgazi layık olduğu yere kısa sürede gelecektir. Büyükşehir, Odunpazarı ve Tepebaşı Belediyelerimiz bütün imkanlarıyla Seyitgazi’nin arkasında olacak. Daha güzel, daha huzurlu daha kazançlı bir Seyitgazi olacak. Seyitgazi güzel eserleri, turistik bölge olmayı çoktan hak etmişti. Allah kısmet ederse biz onu sağlayacağız. Bakıyorsunuz Seyyid Battalgazi’nin mekanı tepede. Seyitgazililer burada hem uğurlu hem de tepe olan bir belediye başkanını seçti” dedi.

Son olarak konuşan yeni Başkan Uğur Tepe, “Sizlere başarılı hizmetler üretebilmek için buradayız. Biz ekibimizle beraber yola çıktığımızda herkesin başkanı olacağız demiştik. Memleketimize güzel hizmetler yapmak istiyorduk. Bir buçuk aylık süreçte kavgasız, gürültüsüz bir seçim yürütüldü” diye konuştu.

**

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.