TEŞKİLATA TOZ KONDURMADILAR

AK Parti teşkilatın iftar yemeğinden il teşkilatına destek çıktı. Bakan Avcı, “Teşkilatımız heyecanla 2019’ hedefine kilitlenmiş durumdadır” derken Karacan teşkilatın gönüllere dokunduğunu belirtti. Günay ise “Metal yorgunluğu yok azim ve birliktelik ruhu var” diyerek en net mesajı verdi.

TEŞKİLATA TOZ KONDURMADILAR
21 Haziran 2017 Çarşamba 00:43



Lidya Park’ta gerçekleşen iftara Kültür ve Turizm Bakanı Nabi Avcı, Milletvekilleri Harun Karacan ve Emine Nur Günay, İl Başkanı Dündar Ünlü, Odunpazarı İlçe Başkanı Volkan Doğan, Tepebaşı İlçe Başkanı İbrahim Yılmaz Kaynarca, belediye başkanları, meclis üyeleri ile çok sayıda partili katıldı.  İftar programına ev sahipliği yapan İl Başkanı Dündar Ünlü kürsüye ilk çıkan isim oldu.
HEDEFİMİZ 2019’DUR
Ünlü, çok zor bir süreci birlikte yaşadıklarını belirttiği konuşmasında şu ifadelere  yer verdi: “İçerde ve dışarıda çok sayıda hain ile birlikte mücadele verdik. Böyle zor bir süreçten geçerken güçlü Türkiye’nin önünü açan Anayasa değişikliği için birlikte çalıştık. Şehrimiz önümüzdeki yıllarda çok güzel hizmetler ile tanışacaktır. Hedefimizden hiç bir zaman gözümüzü ayırtmadık. Hedefimiz 2019’dur.”
GÜNAY: “METAL YORGUNLUĞU YOK”
Dündar Ünlü’nün ardından kürsüye gelen Milletvekili Günay ise sürekli olarak AK Parti’yi yukarı taşıma ve şehre katkı sunmak konusunda ciddi emek harcadıklarını belirterek, “Eskişehir teşkilatı olarak yine her kademesi ile alandayız. Kim demiş Eskişehir’de metal yorgunluğu var. Eskişehir’de metal yorgunluğu yoktur. Azim ve birliktelik ruhu vardır” dedi.
KARACAN: “GÖNÜLLERE DOKUNDUK”
AK Parti İl Teşkilatı’nın Ramazan ayı çalışmalarına dikkat çeken Karacan ise “Teşkilatımız milletin ruhuna ve gölüne dokunmayı başarmıştır. Bu çok önemli bir kazanımdır” dedi. 15 Temmuz sürecini de değerlendiren karacan, “Bugün hepimiz bulunduğumuz makamları Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan ve Başbakanımız Binali Yıldırım’ın liderliğine ve dirayetine borçluyuz. Siyasetçiler ve siyaset değişir ama davalar değişmez” dedi.
BAKAN AVCI:  2019 HEDEFİNE KİLİTLENDİK
Programda son olarak konuşan isim olan Bakan Nabi Avcı ise “Bu ramazanda da Eskişehir teşkilatı nasıl dimdik ayakta olduğunu, nasıl bir heyecan içinde olduğunu, nasıl vazife şuuru içinde olduğunu adeta bir ibadet aşkıyla halka nasıl hizmet edilir, halka hizmet etmek için yollar nasıl döşenir, zemin nasıl hazırlanır bunun en güzel örneklerini geceli gündüzlü çalışmalarla verdiler, verdik, verdiniz. Hepinize bu vesileyle çok teşekkür ediyorum. Eskişehir teşkilatı il başkanımızla, milletvekillerimizle, ilçe başkanlarımızla, belediye başkanlarımızla tam bir uyum ve ahenk içerisinde 2019 hedefine kilitlenmiş olarak çalışmalarını bugünde aynı heyecanla, aynı gayretle sürdürüyor. Onun için sizlere çok teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.