“TEK ADAM İTTİFAKI ÖNEMLİ BİR KAYIP YAŞADI”

EMEK Partisi İl Yönetim Kurulu Üyesi İbrahim Akgün, 31 Mart yerel seçim sonuçlarının değerlendirerek, seçim sonucunda tek adam ittifakına büyük tepki geldiğini belirtti.

“TEK ADAM İTTİFAKI ÖNEMLİ BİR KAYIP YAŞADI”
07 Nisan 2019 Pazar 14:24

‘Tek adam, tek parti ittifakı anti demokratik seçim sistemi, baskılar ve sandık-seçim hilelerine, başta İstanbul olmak üzere birçok kentteki şaibeli sonuçlara rağmen, 31 Mart yerel seçimlerinde önemli bir kayıp yaşamıştır’ diyen Akgün, “Bu kaybın temelinde işçi ve emekçilerin krizin yarattığı yıkıma karşı duydukları tepki vardır. Ayrıca, ‘tek adam yönetiminin tehditleri ve bölgedeki kayyum atamaları da bu tepkiyle birleşmiştir. Seçimler öncesinde işçi ve emekçiler içerisindeki artan hoşnutsuzluğu ve hükümete ders verme eğilimini gören Erdoğan ve “Cumhur İttifakı’nın, din ve bayrak istismarı temelinde sürdürdüğü beka propagandası da istediği sonucu vermemiştir” şeklinde konuştu.


Etiketler; #emep #31 mart
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.