TAMBOVA: BELEDİYECİLİĞİ BİZDEN ÖĞRENDİLER

Demokratik Sol Parti (DSP) Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Dilara Tambova seçim ofisi gerçekleşen törenle açıldı.  Törende konuşan Tambova, “Dürüst ve şeffaf belediyecilik yapacağız” dedi. 

TAMBOVA: BELEDİYECİLİĞİ BİZDEN ÖĞRENDİLER
09 Mart 2019 Cumartesi 16:17

Büyükşehir Adayı Tambova bu şehirde iktidar olanlar 1999'da belediyeciliği bizden öğrendiler diyerek, “Bildiğiniz üzere, bu seçimde DSP hiç bir partiden destek almadan seçimlere tek başına giriyor ve tüm bölgelerde aday çıkarıyor. Son günlerde, özellikle ana muhalefetin de içinde olduğu belli bir grup, partimizi itibarsızlaştırmak için, bizlerin sadece başka partilerin küskünleriyle seçimlere girdiğimizi iddia etmekte ve yıllarca Bülent Ecevit'e yönelttikleri 'bölücü' tabirini şimdi bizler için kullanmaktadır. Aslında, bu seçimlerdeki başarısızlıklarını da şimdiden bizlere mal ederek, asla iktidar olamayacaklarını kabullenmiş olduklarının açık bir mesajıdır.  DSP bu şehirde 1994'ten bu yana belediye seçimlerinde büyük başarı göstermiş, üç dönem belediye başkanlıklarını kazanmış bir partidir. Bugün bu şehirde iktidar olanlar 1999'da belediyeciliği bizden öğrendiler. Bildiğiniz gibi Eskişehir dahil pek çok Belediye Başkanımız daha sonra çeşitli sebeplerle Anamuhalefet partisine geçtiler. Ancak buna rağmen, Bugün Sn Kılıçdaroğlu kişilerin parti değiştirmesini etik bulmadığını beyan edebiliyor. Ve bu beyanatları verirken, yanında Genel Başkan Yardımcısı sıfatıyla bulunan kişinin de partilerine, DSP'den geldiğini bile unutabiliyor” dedi.

Demokratik Sol Parti, her türlü engellemeye ve karalamaya rağmen siyasi mücadelen asla vazgeçmeyecek diyen Tambova şunları söyledi: “ Ancak, herkes şunu çok iyi bilmelidir ki! Demokratik Sol Parti, her türlü engellemeye ve karalamaya rağmen siyasi mücadelen asla vazgeçmeyecek ve bu şehirde, kendini her şeyin sahibi ve herkesin üzerinde gören kişilere de, bu şehrin gerçek sahiplerinin kim olduğunu gösterecektir. DSP Yapılan her türlü usülsüzlüğe, yanlış ve taraflı işlere her zaman karşı duracak ve vatandaşın hakkını arayacaktır. Bizim belediyeciğimizde, kamunun parası etkin ve verimli şekilde kullanılacak, şeffaf belediyecilik anlayışı içerisinde, Sayıştay raporlarında belediyenin borçları eksik ve yanlış gösterilmeyecektir. Halkçı Belediyecilik anlayışının en temel ilkesi, hesap verilebilirlik ve şeffaflıktır. Yani kamu gelirlerinin sadece kamu ve vatandaş yararına kullanılmasıdır. Belediye Başkanlıkları kimsenin saltanat süreceği makamlar değil, kente hizmet üretilecek makamlardır. Bizim bu şeçimlerde, öncelikli olarak tek bir vaadimiz var! Dürüst ve şeffaf belediyecilik.”

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.