Sunat: İYİ Parti Eskişehir'i dinleyecek

İYİ Parti Eskişehir İl Kongresi için Eskişehir’e gelen İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı Şenol Sunat Soner Uçak’ın sorularını yanıtladı. Genel seçimlerde gençlere ve kadınlara pozitif ayrımcılık yapacaklarını belirten Sonat, Eskişehir’de bazı iş insanlarının İYİ Parti vekilliği için mali güçlerini kullandıkları yönündeki iddialara ise, “İYİ Parti’de hiç bir makam satılık değil” yanıtını verdi.

Sunat: İYİ Parti Eskişehir'i dinleyecek
15 Ocak 2023 Pazar 18:51

İYİ Parti İl Kongresi’ne katılmak için Eskişehir’e gelen İYİ Parti Genel başkan Yardımıcısı Şenol sunat Soner Uçak’ın sorularını yanıtladı. Kongrenin son derece demokratik bir ortamda gerçekleştirildiği belirten Sonat, Genel seçimlerde hem delegelere, hem de Eskişehir kamuoyuna sorularak en sağlıklı vekil adayı sıralamasını yapacaklarını belirtti. Genel merkezin yerelliklerin görüş ve önerilerine büyük önem verdiğini belirten Sonat, Eskişehir’de bazı iş insanlarının mali güçlerini kullanarak milletvekilliği sıralamasında birinci sırayı istedikleri yönünde söylentilere de açıklık getirdi. Sonat “İYİ Parti’de hiçbir makam satılık değil. Bu tür söylentilerin İYİ Parti’de hiçbir karşılığı olmadığı gibi İYİ Parti’nin demokratik yapısı içinde bir yeri de yoktur” diye konuştu. Kadın ve gençler konusunda pozitif ayrımcılık yapılıp yapılmayacağı konusunda ise Sonat, “ Kadın ve gençler konusunda İYİ parti oldukça samimi. Elbette daha önce söylediğim gibi Eskişehir’in ne istediği bizler için büyük önem taşıyor. Ancak kadın ve gençler konusunda genel merkezimizin pozitif bir ayrım yaptığını söyleyebilirim. Bunu genel seçimlerde göstereceğiz” dedi.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.