Süllü, Samsun’da seçmenin nabzını tutacak

CHP Eskişehir Milletvekili Jale Nur Süllü, yerel seçimler kapsamında aday belirleme süreci ile ilgili olarak Genel Merkez tarafından Samsun’da görevlendirildi.

Süllü, Samsun’da seçmenin  nabzını tutacak
18 Ekim 2018 Perşembe 12:42

Süllü, 18-21 Ekim tarihleri arasında Samsun’da yapılacak olan aday belirleme sürecinde CHP Parti Meclis Üyesi ve İzmir Milletvekili Selin Sayek Böke, Bursa Milletvekili Yüksel Özkan ile birlikte çalışacak. Samsun’da görevli heyet, il ve ilçe başkanları ile toplantı, STK, Demokratik Kitle Örgütleri, Odalar, Muhtarlar ile görüşme, aday adayları ile görüşmenin yanı sıra sokakta halkın nabzını tutacak. Ziyaret sonunda hazırlanacak raporu Cumhuriyet Halk Partisi Genel Merkezi’ne sunacak heyet görev aldığı şehirde çalışmasını tamamlamış olacak.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.