SÜLEYMAN EKŞİ İSTİFA ETTİ

Eskişehir Kültür Varlıklarını Koruma Bölge Müdürü Süleyman Ekşi, Ak Parti'den aday adayı olmak için görevinden istifa etti.

SÜLEYMAN EKŞİ İSTİFA ETTİ
26 Nisan 2018 Perşembe 14:59

Eskişehir Kültür Varlıklarını Koruma Bölge Müdürü görevinde bulunan Süleyman Ekşi, 24 Haziran seçimlerinde Ak Parti'den milletvekili aday adayı olmak için görevinden istifa etti.


Odunpazarı Belediyesi'nde uzun yıllar Teknik İşlerden Sorumlu Başkan Yardımcılığı görevinde bulunan Süleyman Ekşi, Ekim2016'da Kültür ve Turizm Bakanlığı'na bağlı olan Eskişehir Kültür Varlıklarını Koruma Bölge Müdürlüğü görevine getirildi.

Ekşi, Eskişehir Valiliği'ne verdiği dilekçeyle görevinden istifa etti.

Süleyman Ekşi Kimdir?

1968 yılında Eskişehir Sivrihisar ilçesinde dünyaya geldi. Sivrihisar Cumhuriyet İlkokulunda ve İmam Hatip Lisesi Ortaokulunda okudu. Liseyi Eskişehir Motor Meslek Lisesi'nde bitirdi. İstanbul Teknik Üniversitesi Otomotiv ve Anadolu Üniversitesi İşletme Ön Lisans, Osmangazi Üniversitesi Makina Mühendisliği Lisans ve Eğitim Yönetiminde Yüksek Lisans yaptı.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Okan karayaka - 6 yıl önce
Süleyman abi yolun açık olsun. Başarılar diliyorum