SİYASİLER NEREDE OY KULLANACAK?

Yarın yapılacak yerel seçimlerde, siyasi parti temsilcilerinin ve belediye başkan adaylarının

SİYASİLER NEREDE OY KULLANACAK?
30 Mart 2019 Cumartesi 16:20

Türkiye yarın seçime gidiyor. Tüm Türkiye’de olduğu gibi kentimizde de nefeslerin tutulup beklenmeye başlanan seçimde siyasi parti temsilcilerinin, milletvekillerinin ve belediye başkan adaylarının nerede oy kullanacakları belli oldu. 31 Mart sabahı sabahın erken saatlerinde oy kullanacak olan isimler, sonrasında parti temsilciliklerine giderek, heyecanla sonuçları bekleyecek.

Adalet ve Kalkınma Partisi (AK PARTİ)

AK Parti Milletvekili Harun Karacan H. Ahmet Kanatlı Anadolu Lisesi 1336 nolu sandıkta, AK Parti Milletvekili Nabi Avcı Salih Zeki Anadolu Lisesi 1164 nolu sandıkta, Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Burhan Sakallı Osmangazi Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi 1102 nolu sandıkta oy kullanacak. AK Parti Milletvekili Emine Nur Günay’ın ise oyunu İstanbul’da kullanacağını öğrenildi.

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP)

Büyükşehir Belediye Başkanı Yılmaz Büyükerşen H. Ahmet Kanatlı Anadolu Lisesi 1324 nolu sandıkta, Odunpazarı Belediye Başkanı Kazım Kurt Şehit Piyade Astsubay Çavuş Soner Özübek Ortaokulu’nda, Tepebaşı Belediye Başkanı Ahmet Ataç Suzan Gürcanlı İlköğretim Okulu 2204 nolu sandıkta, CHP Milletvekili Utku Çakırözer Murat Atılgan 1135 nolu sandıkta, CHP Milletvekili Jale Nur Süllü ise Dumlupınar İlkokulu 1129 nolu sandıkta oy kullanacak.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.