Sivri: Tüm partiler ittifak yapabilir

AK Parti Tepebaşı Belediye Başkan Aday Adayı Ahmet Sivri, “Yerel seçimlerde adayın önemi malum... Doğru aday bulunursa tüm partiler o kişi üzerinde ittifak yapabilir” dedi.

Sivri: Tüm partiler ittifak yapabilir
01 Aralık 2018 Cumartesi 16:19

Sivri, yaptığı açıklamada, aday adaylığı sürecinin sonuna geldiklerini belirterek, “Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın yurt dışı ziyaretinin ardından ilçe adayları da belli olacak” diye konuştu. Partisinin aday belirleme hususunda son derece titiz davrandığını ifade eden Sivri, şöyle konuştu: “Her aşamasında istişare kültürümüz işletiliyor. Temayül, anket, saha taraması yapılıyor, teşkilata ve partinin ileri gelenlerine danışılıyor. Amaç kente, ilçeye en uygun adayı bulmak. Öte yandan ittifak görüşmeleri genel merkezler nezdinde devam ediyor. Yerel seçimlerde adayın önemi malum... Doğru aday bulunursa tüm partiler o kişi üzerinde ittifak yapabilir. Aklın yolu birdir. Kimseyi dışlamayan bir tavrımız var. Herkesle işbirliği yaparız, fikir alışverişinde bulunuruz. Belediyecilik zaten bizim işimiz. Doğru aday her kesimden oy alabilir. Yerel seçimlerin doğasında bu var. Proje ve hayallerimizin tüm partilerden ve seçmenlerinden karşılık bulacağını düşünüyorum.”

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.