Sercan Gözegir: Milletimiz ekonomide ve adalette büyük darbe yedi ve bundan dolayı kan ağlıyor

Saadet Partisi haftalık olağan Basın toplantısında konuşan Saadet Partisi Tanıtım başkanı Sercan Gözegir “Son zamanlarda darbe söylentileri ayyuka çıktı. Milletin iradesine karşı hukuksuz ve her türlü müdahaleye karşı Milli Görüş Hareketi olarak her zaman karşı çıktık. 15 Temmuz öncesi ve sonrası duruşumuzu herkes gördü. Bizim darbelere karşı tutumumuz nettir. Hükümetlere karşı yapılan darbeler kadar vatandaşa karşı yapılan darbelerde önemlidir” dedi.

Sercan Gözegir: Milletimiz ekonomide ve adalette büyük darbe yedi ve bundan dolayı kan ağlıyor
23 Şubat 2020 Pazar 12:46

Gözegir açıklamasında şu açıklamalara yer verdi: Son zamanlarda darbe söylentileri ayyuka çıktı. Milletin iradesine karşı hukuksuz ve her türlü müdahaleye karşı Milli Görüş Hareketi olarak her zaman karşı çıktık. 15 Temmuz öncesi ve sonrası duruşumuzu herkes gördü. Bizim darbelere karşı tutumumuz nettir. Hükümetlere karşı yapılan darbeler kadar vatandaşa karşı yapılan darbelerde önemlidir. Tartışma programlarında darbe tartışmaları yapıladursun, milletimiz ekonomide ve adalette büyük darbe yedi ve bundan dolayı kan ağlıyor. Toplumları ayakta tutan iki unsur vardır. Bunlar ekonomi ve adalettir. Eğer bir ülkede ekonomi ve adalete olan güven zedelenirse, o ülkede insanlar mutsuz olurlar. İnsanları mutlu etmek, hükümlerin en önemli ve asli görevidir.


 

Her akşam tv kanallarında, kelli felli zatların yağtığı tartışmalar milletin asıl gündeminin ötesine geçmek ve özellikle ekonomide yaşanan sorunların konuşulmaması için çıkartılıyorsa bu konuda yapılan algı operasyonları artık işlemez. Vatandaş artık feryadını Cumhurbaşkanı’nın grup toplantısı konuşmasında dile getiriliyor. Ancak vatandaşın derdini dinlemek yerine ‘vay hain’ diyerek başına vuruluyor. Vatandaşımız ekonomik anlamda bir darboğaza girmişken, iktidarın vatandaşın yükselen çığlığına kulak vermesi gerekiyor. Ekonomi düzeltilmelidir ve ekonominin düzeltilmesinin tek yolu, yolsuzluk, israf ve rüşvetin engellenmesidir.


 

Adalet bir ülkenin ve devletin temelidir. Hukukun bittiği yerde dikta rejimi tiranlık başlar. Onun için adaleti olmazsa olmaz bir müessese olarak görmek mecburiyetindeyiz. Bunun içinde sadece mekanizmanın değil, zihniyetin de büyük bir önemi var. Hakkı ve hukuku üstün tutan, tarafsız ve bağımsız bir adalet mekanizmasına ve zihniyetine ihtiyacımız var. SAADET PARTİSİ olarak, Adalet için sarf edilen en ufak bir çabanın bile destekçisi olacağımızı buradan deklare ediyoruz.

Öte yandan 2020 ERBAKAN haftasında İlim ve siyaset adamı Milli Görüş Lideri Merhum Pr. Dr. Necmettin ERBAKAN Hocamızın 9.ölüm yıldönümünde rahmetle anıyoruz. Bu vesile ile 29 Şubat Cumartesi günü öğlen namazı öncesi Reşadiye Camiinde okunacak olan mevlidi şerife tüm halkımız davetlidir.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.